Gå til hovedindhold

Louise Holm Schmidt

Dagplejer Louise Holm Schmidt

Indhold

  Jeg hedder Louise, jeg er uddannet pædagog og jeg er fra 1994. Jeg bor i Mogenstrup sammen med min mand Mikkel og vores datter Angelina fra 2020. Vores hus er 100% røgfrit.

  I min dagpleje bestræber jeg mig på, at børnene vil blive mødt med en hjemlighed, glæde og omsorg, samt tryghed og nærvær. I vores hjem skal der være plads til alle, og vi hjælper samt støtter hinanden. Jeg har fokus på læring og udvikling gennem leg og udforskning, både indendørs og udendørs.
  Jeg vil gøre brug af de basale babytegn med børnene, for at børnene tidligere kan være med til at udtrykke, hvad de har behov for inden deres talte sprog.

  En almindelig hverdag hos mig kan se sådan her ud:

  • Fra morgenstunden vil der blive tilbudt morgenmad til de børn, der har brug for det. Vi synger morgensang eller læser bog imens, så vi får en rolig start på dagen. Derudover er der god tid til at lege.
  • I løbet af formiddagen vil der blive tilbudt formiddagsmad, hvorefter vi leger videre, går ud og leger i haven, eller går en tur i skoven, på legepladsen/engen, eller tager på besøg hos en anden dagplejer.
  • Ved frokosttid hjælper vi hinanden med at dække bord, og jeg lægger vægt på den gode stemning, når vi spiser mad. Når alle har spist, rydder vi af og så er det tid til middagslur.
  • Om eftermiddagen leger vi inde eller ude alt efter vejret, årstiden og alder.

  Jeg laver forskellige aktiviteter og kreative lege i løbet af dagen sammen med børnene. Vi har både fri leg og planlagte lege.
  Jeg bestræber mig på at vi er udenfor i løbet af formiddagen samt om eftermiddagen alt efter vejr og vind.

  Vi styrker vores motorik og balance ved at klatre rundt på legeskum. Vi øver former og farver med puslespil. Vi lærer navne og lyde på dyr ved at kigge i en bog, lege med figurer, synge om dem og selv lege, at vi er dem.
  Vi bager, tegner, dækker bord, styrker venskaber og meget mere. 

  Vi har et stort køkken alrum samt en lang gang, så man kan altid finde gode steder at starte en leg, eller være i fordybelse i en aktivitet. Vi har en masse spændende og sjovt legetøj lige fra legekøkken, puslespil, biler og til skumrutsjebane.

  Ved vores spisebord spiser vi mad og laver kreative ting.
  Når vi er ude, bliver der lege i indkørslen enten med gåbiler, motorcykler, løbecykler og meget mere. I forhaven er der en dejlig stor sandkasse med alverdens legetøj, samt en rutsjebane og bordbænksæt, så vi også kan spise eftermiddagsmaden udenfor, når vejret er til det, eller være kreative.

  Vores første møde vil være til jeres opstartsmøde herhjemme hos mig. Jeg vil fortælle om min dagligdag med børnene og hvad jeg lægger vægt på i mit arbejde som dagplejer. Vi vil snakke om jer og jeres barn og om der er noget, som jeg skal være særlig opmærksom på eller tage højde for. 

  Jeg vil anbefale, at I kommer på besøg flere gange inden opstart. Så I og jeres barn er trygge, og så skaber vi allerede en god relation til hinanden.

  I vil lære mig at kende og jeg vil lære jer samt jeres barn at kende. Det er vigtigt for mig, at både jeres barn og I får en god og tryg indkøringsstart i dagplejen.

  Jeg følger retningslinjerne for Dagplejens kostpolitik.

  Til morgenmad kan jeg tilbyde havregrød, yoghurt og der vil også være dage med hjemmebagte boller.

  Til formiddagsmad/snack serverer jeg hjemmebagte eller -bragte boller, knækbrød, frugt, grøntsagsstave eller andre lækre formiddagssnacks.

  Til frokosten vil det for det meste være rugbrødsmadder med noget lækkert, varieret pålæg og lidt grønt. Der vil også blive serveret varm mad 1 gang om ugen; det kan være i form af pasta, frikadeller, lasagne eller andet.

  Når børnene vågner fra deres middagslur, tilbyder jeg dem noget eftermiddagsmad/snack, som kan være rugbrød, boller, knækbrød og frugt eller grønt.

  Vi drikker mælk og vand til alle måltiderne.

  Vi har en labrador, som hedder Hector. Han færdes ikke blandt børnene i åbningstiden.