Gå til hovedindhold

Carina A. B. Jørgensen

Indhold

  Hos mig bliver der lagt stor vægt på nærvær, omsorg og en masse kærlighed, samt at der er plads til forskellighed, fordi ingen børn er ens.

  Jeg kan godt lide at give børnene en på opleveren, derfor tager vi tit på tur. Især ture i skoven er et hit. Der er så mange gode muligheder for at øve balancen og lave en masse sjovt motorisk og ikke mindst sansemæssigt, når vi ruller rundt i skovbunden.

  En gang imellem tager vi også på cykeltur til de mange forskellige legepladser i nærheden; og vi kan da også finde på at slutte af med en lille picnic.

  Jeres børn vil i hverdagen også være sammen med min familie, som består af min mand Anders og vores to piger, Merle fra 2009 og Melina fra 2013.

  Mellem klokken 6.30 og 7.30 er der mulighed for at spise morgenmad hos mig i rolige omgivelser, da en morgen hjemme hurtigt kan få fart på.

  Omkring klokken 9 spiser vi formiddagsmad. Her slutter vi af med en munter sang eller læser en spændene bog. Derefter går vi i gang med dagens aktivitet.

  Det kan blandt andet være en gå- eller cykeltur, eventuelt til skov eller legeplads eller besøge/mødes med en kollega. Andre gange kan vi også lave aktiviteter hjemme, inde som ude eller lave noget kreativt.

  Vi spiser frokost omkring klokken 11 og derefter vil jeres barn blive puttet ud at sove.

  Når børnene vågner igen, spiser vi eftermiddagsmad som ofte er omkring klokken 14.30-15; ellers hygger vi os bare og har det sjovt, indtil I henter jeres barn igen.

  Jeg tager selvfølgelig højde for det enkelte barns sove- og måltider, men jeg sætter stor pris på samværet omkring hvert måltid, så det vægter jeg højt.

  Min erfaring er, at det er meget individuelt fra barn til barn, hvad der er brug for af opstart. Nogen har brug for kort indkøring, andre længere. Så til kontaktmødet tager vi en snak, hvor I fortæller om jeres barn og sammen finder vi den bedste indkøring/opstart for jeres barn.  

  I kan spise morgenmad hos mig, hvis I får det lidt for travlt hjemmefra og ikke når det, så har jeg lidt forskelligt på menuen.

  Formiddagsmad og eftermiddagsmad er årstidens frugt og grønt samt noget brød af en art.

  Frokosten består hovedsageligt af rugbrød med en masse forskelligt lækkert pålæg samt grønt til. Sommetider kan den også bestå af en lun ret.

  Der bliver serveret mælk og vand til måltiderne.

  Jeg sørger for, at dit barn får en varieret og alderssvarende kost og jeg følger Dagplejens kostpolitik.

  Hjemme hos os har vi ingen husdyr, kun mariehønsene og fuglene der siger hej i haven.

  • Sanseintegration og rytmik ved Connie Nissen og Annette Møs
  • Babytegn
  • Læreplaner
  • Kompetencehjulet
  • Førstehjælp
  • Naturkursus Avnø
  • DGI (certificeret idrætsdagplejer)
  Forrige Næste