Gå til hovedindhold

Betina Bang Andersen

Betina Andersen

Indhold

  Jeg hedder Betina og jeg er årgang 1979. Jeg bor alene med mine 2 børn Lærke fra 2005 og Lucas fra 2008 i en stor lejlighed med elevator i Kildemarks-gruppen. Jeg er ikke-ryger og vi har en kat.

  Jeg blev ansat som dagplejer ved Næstved Kommune i februar 2015.

  Jeg holder meget af mit arbejde som dagplejer, hvor jeg skaber en rolig og tryg hverdag for de små i hjemmet.

  Jeg er en glad og udadvendt pige og modtager børnene med åbne arme, når de kommer om morgenen. Jeg er smilende, imødekommende og hjælpsom og har en høj arbejdsmoral.

  Jeg ser frem til et åbent og ærligt samarbejde.

  Hverdagen begynder klokken 9, hvor vi starter dagen med at spise formiddagsmad, som består af brød, frugt og vand.

  Herefter kan vi starte formiddagens aktiviteter, som kan være, at vi går en tur eller tager på besøg hos en kollega, ud at nyde det gode vejr, snakke om naturen og udforske vores motoriske færdigheder.

  Hvis vejret er dårligt, holder vi en indedag med aktiviteter såsom at tegne/male, lægge puslespil, bage, lytte og danse til musik, tumle på madrasser eller læse i en bog. Formiddagsaktiviteterne foregår fra klokken 9 til 11, hvorefter vi får en rugbrødsmad og så er det puttetid.

  På tavlen i gangen vil der løbende blive skrevet informationer om forskellige ting som for eksempel ferie/fravær, kurser og arrangementer.

  Legestuen PLUS-tilbud:
  Vi mødes 2-3 dagplejere i legestuen en gang hver anden uge for at være sammen med børn og andre dagplejere på kryds og tværs, hvor vi laver forskellige aktiviteter med børnene, så vi kan komme omkring vores læreplanstemaer.

  I opstarten, når jeg modtager jeres små guldklumper, vil jeg først og fremmest sørge for, at jeres barn bliver trygt og får masser af omsorg, så indkøringen bliver så blid for barnet som muligt.

  I min dagpleje bliver der serveret sund og varieret kost og jeg følger Dagplejens kostpolitik.

  Børnene får serveret mørkt rugbrød og bondebrød med forskelligt slags pålæg som fisk, kødpålæg og rester fra aftensmaden dagen før. De får også tilbudt masser af grønt. Ligeledes får de mælk og vand til; der vil blive taget hensyn til allergikere eller børn med anden religion.

  Vi har en rigtig sød, langhåret hunkat, som er meget glad for børnene

  Er uddannet pædagogisk assistent

  Certificeret DGI-dagplejer (Bevægelsesartister med ble på)

  Førstehjælp som bliver fornyet cirka hvert andet år