Gå til hovedindhold

Britt Larsen

Britt Larsen

Indhold

  Velkommen til tumlingernes og de helt små børns hjem udenfor hjemmet.

  Jeg hedder Britt. Jeg er fra 1984 og mor. Jeg har været dagplejer siden februar 2017. Jeg føler selv, at jeg har verdens mest meningsfulde job. Jeg er også yogalærer. Jeg elsker at være aktiv og at være udenfor i naturen. Jeg vægter nærværet, omsorgen for de små og at være til stede i nuet. Børnene kan også opleve lidt leg med børneyoga en gang imellem. Hjemme hos mig har jeg øje for det enkelte barn og jeg støtter dem i at blive selvhjulpne på deres niveau i de små daglige gøremål.

  Tryg og rolig morgenstund fra 6.30-8.30, hvor vi lige vågner sammen, hygger, og de børn, der har behov, får tilbudt morgenmad. Formiddagsmad 8.30-9.00 (cirka), hvorefter der vil være leg. Det vil både være fri og voksenstyret leg i forhold til læreplaner med videre, ude som inde. Der serveres frokost 11.30-12.00 (cirka), hvorefter der er middagslur. Børnene vågner op til kram, og så spiser vi frugt sammen.

  Før jeg blev dagplejer, var jeg i restaurationsbranchen, og jeg elsker at stå i køkkenet, så dit barn kommer også til at have hyggelige stunder i køkkenet med mig og de andre små mennesker. Uanset vind og vejr er vi ude hver dag. Der er højere til loftet, frisk luft og mulighed for sansning på en anden måde end indenfor.

  I samarbejde med barnets nærmeste omsorgsperson finder vi vejen til den bedste og mest trygge opstart for det enkelte barn. Opstarten hos mig ønsker jeg mere at se som tilknytning end indkøring.

  Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og jeg serverer overvejende økologisk og varieret kost.

  I vores hjem bor også vores lille vovse Tumle. En gang imellem hilser vi på ham, aer ham, og ser ham løbe rundt udenfor. Ellers ved de små, at han sover.

  Musik, leg og bevægelse (0-6 år), Tegn til baby og løbende opdateret førstehjælpskursus.

  Forrige Næste