Gå til hovedindhold

Connie Pedersen

Connie Pedersen

Indhold

  Jeg hedder Connie, er fra 1985, og fandt ud af under min uddannelse til pædagogisk assistent, at mit hjerte lå hos de 0-3-årige; så da jeg skulle finde arbejde efterfølgende, var valget ikke så svært. Jeg skulle være dagplejer.

  Jeg er en glad og meget omsorgsfuld person. Børnenes tryghed betyder rigtig meget for mig. Jeg lægger stor vægt på, at det enkelte barn bliver set og hørt hver dag. Jeg prøver at planlægge dagen ud fra børnenes aldersgruppe og deres aktivitetsniveau, men dagen er altid fuld af oplevelser.

  Det vigtigste for mig er at prøve at give børnene en forudsigelig og tryg hverdag;
  derfor gør jeg meget ud af at forberede og planlægge dagene.

  Børnene skal opleve verden i deres eget tempo. Når børnenes personlige kompetencer styrkes, vil de vise stolthed og opleve selvværd.

  Vi leger både inde og ude i al slags vejr. Vi synger, danser og læser i bøger. Vi går ofte på tur enten rundt i kvarteret, på en legeplads eller på besøg hos kollegerne.

  Jeg gør meget ud af, at børnene er med i de daglige gøremål som for eksempel at dække bord, rydde op, sortere legetøjet med mere.

  Der er ingen børn, som er ens; derfor er hvert barns indkøring også forskellig. Indkøringen af barnet bliver således planlagt i fællesskab med forældrene.

  Det er vigtigt for mig, at både børn og forældre føler sig velkomne, da det er vigtigt for vores fremtidige samarbejde omkring barnet. Når der bliver skabt nogle gode

  relationer, er det med til at bidrage til barnets udvikling i kraft af nærvær og støtte.

  I mit arbejde med børnene er det vigtigt for mig, at børnene er trygge og glade for

  mig; det er den bedste forudsætning for, at I som forældre trygt kan forlade jeres barn i mine hænder. Det er jeres guldklump, jeg skal passe på.

  Kosten, jeg serverer, vil være i overensstemmelse med Dagplejens kostpolitik; det er en sund, alderssvarende kost. Det er derfor vigtigt, at børnene tidligt vænnes til en sund og varieret kost.

  Jeg tilstræber at bruge økologiske varer. Hvor det ikke er muligt, bruges der danske

  varer.

  Jeg har en gammel huskat, Trille; men hun er låst inde, når dagplejen er åben, så børnene har ingen kontakt med hende.

  Jeg blev i 2019 uddannet DGI-dagplejer (Bevægelsesartister med ble på)

  Førstehjælpskursus bliver fornyet cirka hvert andet år

  Forskellige kurser: Avnø naturkursus, læreplaner