Gå til hovedindhold

Trine Ehlers

Trine Thomsen, dagplejer i Korskilde gruppen

Indhold

  Jeg hedder Trine Ehlers og er fra året 1989. Jeg bor sammen med Kenneth og vores to børn Olivia fra 2017 og Oliver fra 2021. Jeg er uddannet pædagog i 2013.

  Jeg er som person meget positiv og vægter nærvær, tryghed og omsorg højt. Ligeledes er et godt forældresamarbejde vigtigt, så vi sikrer, at barnet får den bedste udvikling i fællesskab.  Jeg kan godt lide at være udenfor, så det vil vi forsøge at være, når vejret tillader det. Det kan være leg i haven eller gå tur i nærområdet. Vi vil benytte muligheden for at besøge andre dagplejere og plus tilbuddet.

  Jeg ser frem til at høre fra jer.

  Trine Thomsen

  Når børnene kommer om morgenen, vil de blive tilbudt morgenmad, ellers leger vi indenfor indtil vi har spist formiddagsmad. Herefter går vi ud i haven, en tur i nærområdet eller på besøg hos en kollega. De børn, som har behov for en lur, får det.

  Frokost vil vi spise omkring kl. 11. Hvor der vil blive læst eller sunget, når vi er færdige med at spise. De, som sover til middag, bliver lagt.

  Når børnene er vågnet, vil der blive serveret lidt eftermiddagsmad og ellers vil vi lege indtil børnene bliver hentet.  

  Børnene får lov til at være med til at dække bord, tage af bordet, tage tøj af og på, så de kan få styrket deres selvværd i det omfang, de mestrer det.   

  Når børnene er klar, vil vi besøge PLUS tilbuddet og kollegaer.

  Inden jeres barn skal starte hos mig, vil jeg gerne, at vi møder hinanden og taler om jeres barn og vores forventninger til hinanden samt alle relevante ting som for eksempel: søvn, sygdom, ferie og aktiviteter.

  For mig er det vigtigt, at I er trygge ved at aflevere jeres barn hos mig. Derfor er det vigtigt med en åben og ærlig dialog.

  Jeg følger Dagplejens kostpolitik. Så børnene bliver tilbudt en sund og varieret kost med grønt til hvert måltid. Maden vil så vidt muligt være økologisk. Børnene bliver tilbudt morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad. Der vil skiftevis blive serveret vand og mælk at drikke. Børn under 1 år får tilbudt vand.

  Hvis I har behov for mælkeerstatning og særkost, er det noget I selv medbringer.

  Det er vigtigt for mig, at der er ro og hygge til måltiderne.

  Jeg har ingen husdyr, og er et ikke-ryger-hjem.

  Jeg er uddannet sanseinstruktør/terapeut

  Forrige Næste