Gå til hovedindhold

Betina Liza Nielsen

Betina Nielsen

Indhold

  Jeg er en frisk og smilende person med stor kærlighed og masser af omsorg til alle omkring mig.

  Jeg er født i 1966 og har været i Dagplejen siden september 1997.

  Jeg elsker mit job, da det giver mig livsglæde at se de små guldklumper komme ind til mig hver morgen med de dejlige smil og en stor krammer.

  Jeg er gift med Jesper og vi har 5 børn tilsammen, hvoraf de 3 er mine. De alle er flyttet hjemmefra og er i fuld gang med job og deres egne tilværelser.

  Jeg sætter pris på, at børn og voksne føler sig velkomne i mit hjem, hvilket jeg også håber, at I vil gøre.

  Dagplejeprofil

  Klokken 7.00 er det største kram man får af mig. Jeg begynder med, at der er dejlig morgengrød eller en supergod grovbolle med ost, marmelade og mælk, hvis barnet ikke har spist hjemmefra.

  Klokken 9.00 er alle samlet og vi sidder ved et hyggeligt bord, som er dækket fint med blomster og dug. Jeg gør meget ud af at pynte et bord med fine ting og ved, at børnene er vilde med det. Det skaber en god stemning med masser af hygge, når vi spiser morgenbrød og frokost.

  Hyggetimer har vi med forskellige ting, lege både indenfor og i haven med mange sjove ting, som at gå, kravle, hoppe, danse på puder, madrasser, motorikplader, så vi bruger vores sanser, føler, mærker vores kroppe. Gåture til andre dagplejere, PLUS tilbud, legeplads, biblioteket, skoven, stranden, køre i bus. Alt det kan vi opleve sammen og det er super hyggeligt, og vi gør det med stor glæde.

  Jeg laver læreplaner indeholdende sprog, natur, kultur, krop og bevægelse, sociale kompetencer og personlig udvikling.

  Jeg sætter pris på, at vi tager det stille og roligt, så jeres barn føler tryghed ved mig og jeg vil give dem nærvær og I er med til, at vi hjælpes ad med at gøre det bedste for jeres barn. 

  FROKOST

  Jeg hygger med stor glæde med at pynte maden med forskelligt pålæg. Til tider får vi også en ret varm mad med mange grøntsager til.

  SOVETID

  Efter frokost skal vi sove en dejlig lur, til vi er klar igen og det er i jeres barnevogn eller i en af mine.

  FRUGTTID

  Vi hygger med forskellige frugter efter årstiden, inden børnene bliver hentet.

  Vi har en lille, børnevenlig hund, der hedder Alfred og som I nok vil komme til at hilse på.