Gå til hovedindhold

Connie Lykke Karlsson

Connie Karlsson

Indhold

  Jeg kan godt lide at bruge min krop, så derfor er jeg meget aktiv både ude og inde. Jeg er ret kreativ i min fritid og det er jeg også sammen med børnene.

  Jeg eksperimenterer også med sunde smoothies og mad.

  Jeg hedder Connie Lykke Karlsson og har været dagplejer siden 1998. Jeg er gift med Kenneth og sammen har vi 2 børn. De har begge været i dagpleje, da de var små.

  Jeg sætter pris på et roligt og hyggeligt miljø, hvor der er plads til det enkelte barn.

  Elsker mit job som dagplejer og er stolt af det, jeg står for!

  I min hverdag er det vigtigt for mig, at børnene er trygge, så de kan udvikle sig. For mig er det vigtigt, at børn kan give udtryk for egne behov og følelser.

  Jeg er ude-menneske, vi går ture, besøger kolleger i gruppen og bevæger os i PLUS-tilbud, når nye børn er klar til det.

  Inden jeres barn skal starte hos mig, vil jeg gerne, at vi møder hinanden og taler om jeres barn og vores forventninger til hinanden samt alt relevant som søvn, sygdom, ferie og aktiviteter.

  I bedes medbringe:

  • Bleer og skumvaskeklude (begge engangs)
  • Skiftetøj, sutsko, sut
  • Barnevogn, fluenet, regnslag
  • Overtøj til årstiden

  For mig er det vigtigt, at I er trygge ved at aflevere jeres barn hos mig. Derfor er det vigtigt med en åben og ærlig dialog.

  Jeg håber på et godt samarbejde med gensidig respekt.

  Glæder mig til at se jer.

  Hilsen

  Connie

  Jeg følger retningslinjerne for Dagplejens kostpolitik.

  Hvis barnet ikke kan nå at spise hjemmefra, så har jeg altid havregryn, mælk og brød. Om formiddagen spiser vi brød, frugt og grønt. Til frokost får vi rugbrød og grønt. Når vi er i PLUS-tilbud på Plantevej, laver vi varm mad.

  Når børnene har sovet til middag, tilbyder jeg frugt, grønt, brød eller knækbrød. Jeg serverer mælk og vand til alle måltider.

  Vi har en kat, som hedder Louis.

  Jeg har været på følgende kurser: Grunduddannelse og efteruddannelse for dagplejere, førstehjælp med opfølgning cirka hvert andet år, samspil og relationer, Marte Meo, leg med sprog, natur kursus, 4 dages internt kursus og er DGI-certificeret dagplejer.

  Forrige Næste