Gå til hovedindhold

Mark Nielsen

Mark Nielsen

Indhold

  For mig er en hverdag med tryghed omsorg og nærhed samt plads til at udvikle sig vigtigt for børnenes daglige trivsel.

  Mit navn er Mark. Jeg er 36 år og jeg bor på Morsøvej nede for enden ad vejen. Jeg bor sammen med min kæreste Rosa og vores to dejlige piger Julie og Elvira. I min dagpleje er udeliv noget vi vægter højt. Naturen er en fantastisk legeplads og vi er ikke bange for at blive beskidte og gå på opdagelse i naturen. For mig er det vigtigt, at børnene trives og udvikler sig. Børnene er vores guld, og trygge forældre giver trygge børn. I kan derfor altid komme til mig, så vi sammen kan skabe de bedste rammer for jeres barns hverdag i Dagplejen.     

  Fra kl. 7-9 vil der blive serveret morgenmad for de børn, som ikke har spist hjemmefra. Og skulle der være nogle, som har behov for en lille formiddagslur, så klarer vi også den.

  Kl. 9.00 spiser vi formiddagsmad. Når vi har spist, er det tid til at komme ud og hygge lege og have det sjovt. Her finder vi ud af, om vi tager på tur, er kreative, mødes med kollegaer og deres børnegruppe eller noget helt tredje (kun fantasien sætter grænser).

  Kl. 11.00-11.30 er det tid til at nyde en lækker frokost efterfulgt af en skøn middagslur.

  Når børnene vågner, vil der blive serveret lidt blandet frugt og brød.

  Hele dagen igennem vil vi arbejde med læring, og alt efter hvor børnene er i deres udvikling/alder, vil jeg inddrage dem i opgaver, der kommer i løbet af dagen.

  Ved opstart er det utroligt vigtigt for mig, at I som forældre er trygge ved at aflevere jeres barn. I skal være trygge, når I kommer og trygge når I går; så lad os sammen finde den bedste løsning og give jeres barn den bedste start i Dagplejen.

  Jeg følger Dagplejens kostpolitik. Jeg varierer mellem kold og varm mad og vi vil også bage nogle lækre boller eller hjemmebagt brød. Under de forskellige måltider vil der blive serveret forskellig frugt og grønt.

  Vi har en sød huskat, som er mere udekat; men han kigger forbi i ny og næ. Vi har også en sød lille hund. Det er en blanding mellem en Shihtzu og bomuld. I dagtimerne opholder hun sig i særskilte rum. Hvis forældre ønsker det, vil børnene under skærpet opsyn kunne få lov at se og kæle hende. Ellers er både husdyr og deres mad uden for børnenes rækkevidde.    

  Jeg blev uddannet som pædagogisk assistent i 2014 og efter min uddannelse har jeg arbejdet i forskellige børnehaver.

  Jeg følger Dagplejens interne uddannelser løbende.