Gå til hovedindhold

Emma Lykke Nielsen

Dagplejer Emma Lykke Nielsen

Indhold

  Hos mig vil I aflevere jeres barn/børn til en rolig hverdag med en masse omsorg, sjov og ballade, udviklende stunder, gensidig respekt og kærlighed. En stabil hverdag hvor det enkelte barn bliver set, alt imens jeg følger min børnegruppe og deres alder.

  Her vil være ro, stabile rutiner, samling med sang, musik og sanglege. En hverdag med daglige aktiviteter og ture ud i naturen.

  Her vil altid være plads til en lille snak for at skabe det gode samarbejde.

  Jeg hedder Emma jeg er fra 1998. Jeg bor i vores skønne hus sammen med min kæreste Dion, som børnene også vil møde af og til. 

  Jeg har været pædagogmedhjælper i 4 år og arbejdet på lige fod med mine tidligere pædagogiske kollegaer. Jeg er selv meget stabil, omsorgsfuld og rummelig.

  Hverdagen i min dagpleje:

  I en hverdag hos mig vil I møde en rolig dagplejer, der tager imod jeres barn med glæde og kærlighed. Her er trygt og hjemligt og det er vigtigt for mig, at mine dagplejebørn ser mig og mit hjem som deres sted.

  I en hverdag hos mig er det vigtigt, at børnene bliver inddraget i hverdagsting og får oplevelser, som stimulerer deres engagement, fantasi, kreativitet og nysgerrighed for at udvikle deres færdigheder.

  Jeg vil støtte børnene i at blive selvhjulpne og selvstændige og gøre mit bedste for, at de føler sig set og anerkendt.

  Her vil være tid og ro til at udvikle sig og plads til fordybelse og læring og en masse gode legestunder. Jeg holder af at holde samling, da det samler børn og voksen på en speciel måde.

  Jeg tilstræber mig på at være ude dagligt, så vi kan møde naturen og alt det den kan. F.eks. gå ture i skoven, aktiviteter med brug af naturen og leg i haven.

  I skal aflevere jeres lille kærlighed inden klokken er 9, medmindre andet er aftalt.

  Jeg ser frem til at byde JER velkommen i min dagpleje.

  I er velkomne til at kontakte mig, så vi kan aftale en dag, hvor I kan komme ud at se min dagpleje og hilse på mig. Jeg GLÆDER mig til at høre fra jer!

  Der vil være mulighed for tidlig opstart. Det vil sige, at I kan komme på besøg 3 måneder før jeres barn starter efter aftale. 3 gange i en halv time om formiddagen. Så kan vi nå at møde hinanden, inden I starter.

  I skal have egen barnevogn med om mandagen. Så er det op til jer selv, om den skal blive stående til fredag, hvor I skal have den med hjem på weekend eller om I vil have den med hjem hver dag. Til barnevognen skal I medbringe myggenet og regnslag.

  Jeg serverer på lige fod med mine kollegaer alle basismadvarer økologisk, så vidt det er muligt. Der vil være almindelig, sund og varieret kost.

  Hvis jeres barn har brug for speciel kost, vegansk, har allergener eller jeres barn skal have modermælkserstatning, skal I selv medbringe produkterne.

  Vi har Koda (hund) og han vil opholde sig inde i stuerne, som er afskærmet fra de områder, jeres børn opholder sig i.

  Vi har også Mio (kat), som I vil opleve komme og gå, som han vil.

  Førstehjælp

  Forrige Næste