Gå til hovedindhold

Lars Lund Jacobsen

Indhold

  Jeg hedder Lars Jacobsen og er årgang 1988.

  Jeg er gift med Majken og sammen har vi en datter fra august 2019 og en datter fra juni 2022. Den store går i børnehave mens den lille kommer til at gå i Majkens dagpleje, og bliver en del af børneflokken på lige fod med de andre dagplejebørn.

  Majken og jeg er begge dagplejere, hvilket giver os plads til 8 børn. Dette giver os en masse muligheder for at møde dit barn, hvor det er, uanset om det har været en hård nat eller dagsformen er i top. Vi deler os op og tager på tur med de store, mens der laves rolige aktiviteter med dem, som er hjemme imens.

  Vi ønsker at skabe en hverdag, hvor der er mulighed for at møde det enkelte barn i øjenhøjde, og give dem en tryg og sjov hverdag med masser af omsorg og nærvær.

  Vi har en anerkendende tilgang til børnene, og vi går op i at få nogle gode rutiner, da dette skaber forudsigelighed og tryghed i hverdagen.

  Vi gør en indsats for, at barnet bliver selvhjulpent; det giver barnet små daglige succeser og styrker barnets selvfølelse.

  Jeg elsker at være aktiv og tumle med børn med alderssvarende aktiviteter. Det kan være alt fra rullen rundt på madrassen eller græsset til fangeleg og boldspil, så de får brændt noget krudt af og får et smil på læben. Der skal også være rolige øjeblikke, hvor vi for eksempel læser og laver små lege, som styrker børnene motorisk. Vi synger og danser en del i vores hverdag, både børnesange med fagter; men også musik som vi voksne kan lide, hvilket skaber glæde og masser af bevægelse til alle.

  Vi har en stor have med plads til at boltre sig, og samtidig bor vi i nærheden af skoven og Susåen, hvor vi kan fodre ænder og følge årstiden. Vi er ude hver dag og nyder vejret og de muligheder naturen giver os for at tumle, sanse og opdage dyr og planter.

  Indimellem har vi mulighed for at cykle på lidt længere ture og besøge shelterpladser eller nye legepladser.

  Hver anden uge er vi på H.C. Andersens Vej 24 i PLUS tilbud (pædagogisk, læring, udvikling og samspil) en enkelt dag, hvor I afleverer og henter jeres barn i legestuen. Der er vi sammen med 2 andre kollegaer og deres børn. Her er der forskellige aktiviteter planlagt fra gang til gang, og børnene hygger sig sammen og nyder godt af hinanden på tværs af gruppen.

  Vi vægter en tryg opstart og i fælleskab aftaler vi til kontaktmødet, hvordan vi gør.

  Kosten er primært økologisk. Der bliver tilbudt fisk hver dag, og en gang om ugen serverer vi et varmt måltid, som børnene hjælper med at tilberede, så vidt det er muligt.

  Vi har ingen husdyr.

  Forrige Næste