Skip to main content

Anja Kristensen

Anja Krisensen

Indhold

  Jeg er fra 1976, gave og har til børn fra 1999 og 2003. Jeg elsker at være udenfor og bruge mit nære miljø. Jeg er meget glad for at bage og prøve at servere hjemmebagt rugbrød og almindeligt brød hver dag. Jeg er glad og altid frisk, holder af ved dans og synge og nyder ved brug kroppen. Så hos mig er der glæde, sjov og ballade. Men også meget fokus på kroppen og maden.

  Hverdagen i min dagpleje

  Ud over lidt mad hver anden time og en middagslur, er morgenen en stille stund, hvor jeg mærker efter, hvad børnegruppen kan have brug for i dag. Efter formiddagsmaden er der en aktivitet alt afhængig af læreplan, vejret og især børnene.

  Frokost er igen en rolig stund med tid til at snakke om dagen og om, hvad vi spiser. Her bliver der øvet ord/baby tegn samt gerne en sang eller to efter maden. Jeg holder meget af den ro, der falder over os under måltidet. Eftermiddagen er meget rolig, hvor nogle af børnene sover, til de bliver hentet, og ellers kan det være de lige når at spise et stykke brød og vågne inden afhentning.

  Opstart

  Er meget forskellig, da hvert barn er forskelligt. Vi begynder altid med et lille møde, hvor I forældre snakker om barnet og familien, og jeg fortæller om min dagpleje. Vi planlægger herefter opstart, som skal være i overensstemmelse med, hvad barnet kan rumme. Men der er det også vigtigt, at vi planlægger i forhold til hele familien. Den første dag er mor eller far med i en times tid. Hvis mavefornemmelsen er god, og barnet er til det, kan barnet komme en time dagen efter alene, og så bygger vi stille på derefter.

  Vi skal også en tur i vores gæstehus, som hedder Blomsterhuset. Her vil I møde vores faste personale, men samtidig er det vores legestue, som I også skal blive trygge i.

  Kost

  Er mest økologisk, dog med omtanke, da jeg også holder meget af danske råvarer, og gerne hjemmelavet. Vi spiser meget og tit. Morgenmad – formiddagsmad – frokost og eftermiddagsmad (med mindre barnet stadig sover).

  Husdyr

  En hund

  Efteruddannelse

  Førstehjælp
  Grundkursus
  Samspil og relationer
  Leg med sproget
  Det pædagogiske måltid
  Forældresamarbejde
  Marte Meo
  Kompetencehjulet
  Babytegn
  Naturkursus
  Certificeret DGI-dagplejer (Bevægelsesartister med ble på)
  Interne kursusforløb

  Forrige Næste