Skip to main content

Julie Grarup

Julie Grarup

Indhold

  Jeg hedder Julie og er født i 1991. Jeg bor sammen med min mand Nikolaj og min datter Luna fra 2018. Jeg blev uddannet pædagog i 2014 og har jeg min fritid gået på i sport og friluftsliv.

  Jeg er en person, der er livlig, glad og stabil. Jeg kan godt lide at være kreativ, og det kommer også til udtryk i mit arbejde. Jeg er et menneske, der elsker at få frisk luft og udforske naturen, og jeg glæder mig til at gøre det sammen med børnene. Forhåbentlig kan min glæde ved naturen smitte børnene.

  Hverdagen i min dagpleje

  I mine hjemlige omgivelser vil jeg prioritere at have god tid til jeres barn. Jeg vil se på de enkelte børn og deres behov i hverdagen. Det er også vigtigt for mig, at vi kommer ud og møder andre dagplejere eller får besøg af dem.

  Nærområdet byder på mange oplevelser: natur, skov og legeområder – som jeg vil benytte sammen med børnene.

  Jeg vil altid have fokus på et af de 6 læreplanstemaer. Jeg vil komme ind på alle temaerne i løbet af året.

  Opstart

  Jeg går op i, at jeres barn har en god, stille og rolig opstart. Jeg er meget opmærksom på at skabe trygge og nærværende omgivelser for jeres barn fra starten. Jeg vil i dialog med jer forældre lave en plan over, hvor lang tid opstart skal tage. Derudover vil jeg være mere opmærksom på i starten at lægge billeder op dagligt på nemBørn, så I kan se, hvordan vores hverdag er.

  Kost

  Jeg serverer en sund, varieret og økologisk kost, hvor frugt og grønt bliver vægtet højt – hertil drikker vi vand og mælk.

  Jeg er glad for at bage og laver også varm mad af og til.

  Husdyr

  Jeg har ingen husdyr.

  Efteruddannelse

  Jeg blev uddannet pædagog i 2014.

  Førstehjælpskursus med fokus på småbørn

  Kontakt

  Dagplejer

  Blomsterne

  Julie Grarup

  Telefon 3033 5130

  E-mail Jgrar@naestved.dk