Skip to main content

Bettina Carlsen

Indhold

  Jeg er gæsteplejer for Fensmark-gruppen, det vil sige, at vi som udgangspunkt flytter børnene ned til mig, når jeres dagplejer holder fri.

  Jeg er en glad pige fra 1963, som sætter en ære i at gøre gæstepleje til en god oplevelse for både børnene og deres forældre.

  Jeg kan godt have lagt nogle planer, som jeg så er nødt til at ændre, hvis der kommer nogle ekstra børn ind ad døren om morgenen. Så tager vi den med ro. Det er vigtigt for mig at skabe ro omkring nye børn, som ikke har været her før. Det mener jeg er meget vigtigt for, at det bliver en god oplevelse at komme i gæstepleje i fremtiden.

  Hverdagen i min dagpleje

  Jeg tager meget udgangspunkt i børnene, da det er vigtigt for mig, at det at være i gæstepleje skal være en god oplevelse for børnene og deres forældre.

  Opstart

  Når I kommer ned til mig, vil jeg kort præsentere mig selv og mit hjem, så I ved, hvad vi laver og hvor vi leger.

  Kost

  Jeg følger Dagplejen i Næstved Kommunes kostpolitik og tilbyder økologisk kost. Jeg bager altid selv rugbrød og boller til børnene.

  Husdyr

  Jeg har en indendørs kat ved navn Felix. Han er nogle gange sammen med børnene ude i haven, men har mulighed for at trække sig, hvis det bliver for meget for ham. Han er ekstrem godmodig, så derfor er børnene ret glade for ham.

  Efteruddannelse

  Jeg har taget en del kurser i løbet af min tid som dagplejer, og jeg får løbende opdateret førstehjælpskursus.

  Forrige Næste

  Kontakt

  Gæstedagplejer

  Fensmark gruppen

  Bettina Carlsen

  Telefon 2244 7340

  E-mail Bscar@naestved.dk