Skip to main content

Dorthe Jørgensen

Dorthe Jørgensen

Indhold

  Jeg hedder Dorthe, og jeg er en årgang 55.

  Jeg er en glad, positiv og imødekommende person, og jeg er et naturmenneske. Med 23 års erfaring som dagplejer, er det et spændende arbejde at følge børnene og se, hvordan de udvikler sig. Jeg har fokus på, at børnene får en god tryghed, omsorg og gode oplevelser, som passer til alles behov.

  Hverdagen i min dagpleje

  • At give børnene en rolig og forudsigelig hverdag, så de føler sig trygge i hjemlige omgivelser.
  • At møde dem med et glad smil hver dag. Stimulere sproget gemmen sang, remser, musik og leg samt krop og bevægelse.

  Vi er meget ude, så vi kan bruge vores sanser og sætte ord på det, vi ser og finder på vores gåture.  Da vi har fodsporet lige bag huset, bruger vi det meget, så børnene kan folde sig ud både med kroppen og alle sanserne. Vi har også skoven lige i nærheden.

  En gang om ugen går vi i legestue med en anden dagplejer og hendes børn. Vi besøger også de andre dagplejere så vidt, det er muligt, og vi får også besøg af dem.   Det er godt for børnene, at de lærer de andre at kende, så de er trygge, når de skal i gæstepleje

  Opstart

  Skal helst ske stille og roligt, så barnet vænner sig til de nye omgivelser. Det må gerne foregå med, mor eller far et par timer de første dage, så de kan føle sig trygge i en ny hverdag og lære de andre børn at kende.

  Kost

  Barnet får tilbudt en god varieret kost med frugt og grønt hver dag,. Vand og mælk tilbydes, og der bliver lavet varmt mad en gang om ugen.

  Husdyr

  Jeg har en kat, der hedder Hannibal, som for det meste er ude om dagen, når børnene er her.

  Efteruddannelse

  Certificeret DGI dagplejer og første hjælp kursus.

  Forrige Næste