Skip to main content

Charlotte Bertoletti

Indhold

  Jeg hedder Charlotte og er fra 1968, jeg elsker “mine” børn. Tryghed, nærvær, omsorg og forudsigelighed skaber god udvikling, som jeg vægter højt. Så lyder det som noget, I kan bruge, så læs mere om mig og aftal eventuelt et besøg.

  Jeg er mor til to store piger. Bor sammen med min kæreste Kim, som er uddannet pædagog. Jeg er en glad og morgenfrisk kvinde, som går op i at være klar til at modtage jeres børn. Nyder hver dag med børnene og deres altid åbne sind. Jeg gør alt for, at de føler sig trygge samt set og hørt. Håber at være med til at gøre dem nysgerrige på livet, og selvfølgelig skabe omsorg om deres person.

  Hverdagen i min dagpleje

  Jeg skaber gode rammer, som styrker det sociale og fælles lege, spil og kreativitet. Her vil vi bruge bevægelse i form af rytmik, dans og motorik. Sproget skal der også være fokus på, og det vil jeg gøre ved at benævne børnenes initiativer samt bruge billeder af de mest almindelige ting. Udelivet skal også nydes, så vi skal ud så meget det kan lade sig gøre. Det kan være i haven, på gåture i naturen, legepladser i nærområdet, hvor vi også kan mødes med kollegaer, så det sociale styrkes. Når det er muligt, vil vi låne gruppens ladcykel, så vi kan komme lidt længere væk. Vi har også vores PLUS-tilbud, hvor vi er i Fensmark sammen med andre kollegaer og deres børn.

  Opstart

  Jeg glæder mig til at arbejde med jeres barn og lægger vægt på, at de føler sig trygge og glade i mine familiære rammer, så der skabes nærvær og drages omsorg samt vises anerkendelse. Jeg håber, vi får et godt samarbejde, hvor vi sammen har en god dialog om jeres barn. Jeg vil rigtig gerne vide, om jeg skal gøre noget anderledes, for kun sådan kan jeg ændre min praksis.

  Kost

  Vigtigt er også kosten, som er økologisk. Der er mulighed for morgenmad til de børn, som kommer tidligt. Cirka klokken 9 spiser vi frugt, grønt eller brød. Klokken 11 serverer jeg frokost, som for det meste er rugbrød med varieret pålæg, så der gives nye smagsoplevelser og smagssansen styrkes; men der vil også blive lavet varm mad. Efter middagslur vil der blive serveret lidt frugt eller brød. Til alle måltider serverer jeg mælk eller vand.

  Husdyr

  Vi har en lille hund, som ikke er sammen med børnene, men er lukket inde bag en glasdør så de kan kikke til ham.

  Efteruddannelse

  Jeg har indtil videre været på kursus i læreplaner og kompetencehjul samt førstehjælp. Fremtidige kurser er musik og rytmik samt sprog.

  Forrige Næste