Skip to main content

Anja Rasmussen

Anja Rasmussen

Indhold

  Jeg hedder Anja Vestergaard og er født i 1968.

  Jeg bor sammen med Henrik i Rønnebæk. Cirka 10-15 minutter på cykel ad Laugstien og cirka 10 minutter i bil fra Næstved centrum.

  Henrik vil I ofte møde. Vores børn og børnebørn kommer her tit på ferie og weekend. Det kan være, I af og til vil møde dem også.

  Som person er jeg rolig af sind, imødekommende, glad og positiv.

  I mit arbejdsliv har omdrejningspunktet altid været mennesker. At hjælpe og drage omsorg tilfører mig energi og motivation til arbejdet.

  Jeg er uddannet pædagogisk assistent. Har en del erfaring blandt andet med vuggestuebørn, børnehavebørn og børn med særlige behov. Jeg har også været dagplejer i Skælskør Kommune.

  Hverdagen i min dagpleje

  Dagen starter med godmorgen. Jeg serverer morgenmad, hvis barnet ikke har fået mad hjemmefra. Indtil cirka klokken 9 vil vi lege. Vi starter dagen stille og roligt. Eventuelt en lille lur for dem der har brug for det.

  Klokken 9 er der formiddagsmad. Derefter leger vi enten ude eller inde. Går ture, er kreative. Hopper, danser og synger. Læser bøger med mere.

  Omkring klokken 11 spiser vi frokost. Derefter er det tid til middagslur.

  Efter en dejlig middagslur vil der blive serveret frugt og brød.

  Vi leger enten ude eller inde, indtil børnene bliver hentet.

  Vi vil med jævne mellemrum tage på besøg hos andre dagplejere, så børnene både kan lære de andre børn at kende og også de andre dagplejere. Eller vi cykler på biblioteket eller på legepladsen.

  Opstart

  Det snakker vi om på kontaktmødet. For mig er en god dialog og et godt samarbejde = god opstart og en god tid i dagplejen. Det er vigtigt for mig, at både børn og forældre er trygge.

  Kost

  Jeg vil som udgangspunkt følge Dagplejens kostpolitik.

  Husdyr

  Vi har en hund Luna og en kat Leo, som begge er adskilt fra børnene.

  Efteruddannelse

  Jeg har deltaget i de kurser, der er blevet tilbudt siden min start i Dagplejen.

  Kontakt

  Dagplejer

  Kildemark gruppen

  Anja Rasmussen

  Telefon 2080 3185

  E-mail avras@naestved.dk