Skip to main content

Anne Kristensen

Anne Kristensen

Indhold

  Hos mig er der plads til alle trods forskelligheder.
  En dejlig rolig hverdag med glade og trygge børn.
  En hverdag med ny læring og oplevelser såvel ude som inde.

  Hverdagen i min dagpleje

  Jeg hedder Anne og jeg har været dagplejer siden 1991. I året 2019 blev jeg ressource dagplejer.
  Jeg bor i parcelhus i Åderup sammen med Ebbe som til daglig kører lastbil.
  Jeg har en dejlig stor have, hvor der er indrettet en hel lille legeplads med blandt andet stor sandkasse med tilhørende udendørs legekøkken, gynger, sanse/boldhus, stor og lille rutsjebane, dejlig fliseplads, hvor der kan køres på cykler og motorcykler og tegne med kridt. Vi har også mulighed for en længere cykeltur ud i naturen, da dagplejen har købt elcykler og hjelme til os.

  Jeg lægger vægt på at skabe en tæt kontakt til det enkelte barn, og se det enkelte barns behov i et miljø, hvor tryghed, kærlige knus og kram, omsorg og anerkendelse er en del af hverdagen. Jeg giver ligeledes plads til ro og tid til fordybelse. Jeg skaber en rolig og kærlig atmosfære med godt humør og glæde, som jeg mener er god basis for børns læring.

  En hverdag i børnehøjde, hvor udfordringerne er tilpasset det enkelte barn og dets behov. Det er vigtigt for mig at lade det enkelte barn vide, at det bliver set og hvor værdifuldt det er. Jeg lægger vægt på, at vi er ude i al slags vejr. Vi går små ture i nærmiljøet, i skoven, ved havnen og følger årets gang. Vi er meget i min have, som er indrettet til at tilgodese børnenes behov for leg og kropslig udfoldelse i blandt andet et stort boldhus, sandkasse, udendørs køkken, diverse køretøjer samt masser af plads til boldspil og leg.

  Jeg lægger vægt på, at vi i vores gruppe tager hensyn til hinanden, lærer at vente på tur, øver på at blive selvhjulpne, tage overtøj og sko af/på, hvilket er godt at kunne ved børnehavestart.

  Opstart

  Opstart kan være meget forskellig fra familie til familie. Sammen vil vi finde den løsning, som passer bedst for jer og jeres barn.

  Kost

  Jeg følger Dagplejens kostpolitik med varieret sund kost.

  Husdyr

  Ingen husdyr.

  Efteruddannelse

  Fosterets og fødslens psykologi
  Førstehjælp
  Efteruddannelse for dagplejer
  Barnet i centrum
  Kommunikation
  Konflikthåndtering
  Certificeret DGI-dagplejer (Bevægelsesartister med ble på)
  Barnets mangfoldige intelligenser
  Forældresamarbejde
  Leg og sprog

  Forrige Næste

  Kontakt

  Dagplejer

  Ressource gruppen

  Anne Kristensen

  Telefon 2876 5959

  E-mail ankri@naestved.dk