Skip to main content

Jeanette Holmstrand

Indhold

  I min dagpleje lægger jeg stor vægt på tryghed, nærvær, åbenhed og ærlighed.

  Når børnene møder ind, bliver de modtaget af en glad og imødekommende dagplejer. Jeg spørger kort ind til, hvordan dit barn har sovet, om det har spist morgenmad med mere. Ellers anbefaler jeg at gøre afleveringen så hurtig og nem som mulig af hensyn til dette barn.

  Hverdagen i min dagpleje

  Når alle er kommet, sætter vi os ned sammen og spiser lidt formiddagsmad og taler lidt om, hvad dage vil bringe. Derefter vil vi typisk sætte os ned på gulvet og synge vores godmorgen sang. Små børn elsker forudsigelighed og ting de kan generere. Små ritualer giver tryghed og genkendelsens glæde.

  Hvis vejret er nogenlunde godt, vil vi næsten altid gå ud om formiddagen. Det kan enten være i vores dejlige have, på legepladser, eventuelt sammen med andre kolleger og børn, og tur i vores dejlige naturområde omkring kasernen, som vi er nabo til eller hvad vi ellers kan finde på.

  Er det vejr til en dag indenfor, kan det være jeg bygger en tumlebane, vi kan øve motorikken på, måske vil vi danse og lege sanglege, læse i bøger, (som jeg lægger stor vægt på), eller være kreativ som at male, tegne, lave årstidsbestemte ting, julepynt, mand påskeæg med mere.

  Efter formiddagens aktiviteter er det tid til frokost og derefter en middagslur. Hendes kan du vælge, om dette barn skal sove ude eller inde.

  Efter middagsluren vil der blive serveret frugt, brød og vand.

  Når børnene skal hentes, vil jeg altid lige fortælle lidt om, hvordan dage er gået og hvordan dette barn har haft det. En gud aflevering går ud på, at børnene forstår, at nu er dagen slut og nu skal vi hjem. Der vil altid være tid til, at du kan spørge ind til netop dit barn, men jeg anbefaler, at man ikke trækker afhentningen for længe ud. Dette både af hensyn til dette eget barn og de andre børn.

  Jeg glæder mig til at byde velkommen i min dagpleje.

  Opstart

  Når dit barn starter op i min dagpleje, aftaler vi, hvordan vi bedst kan gøre det for dig og dit barn. Dette sker ved et kontaktmøde kort inden opstart.

  Kost

  Jeg serverer så vidt muligt økologisk kost, morgenmad, frokost og eftermiddagstid. Hertil gives mælk og vand.

  Der vil altid være grøntsager til maden. En gang imellem vil der være en varm ret men ellers rugbrød med pålæg, eventuelt grød og hvad vi ellers kan finde på af spændende ting. Altid frisk, økologisk frugt til mellemmåltider og ofte hjemmebagte økologiske boller/brød.

  Husdyr

  Sammen med os bor vores skønne exotic perser Blueboy. Han er meget glad for kontakt med både børn og voksne og godmodigheden selv.

  Efteruddannelse

  Jeg har taget en masse efteruddannelseskurser.

  Derudover førstehjælpskursus som bliver fornyet cirka hvert andet år.

  Forrige Næste

  Kontakt

  Dagplejer

  Stenlænge gruppen

  Jeanette Holmstrand

  Telefon 2819 8367

  E-mail Jghol@naestved.dk