Skip to main content

Jens Peter Skaarup

Jens Peter

Indhold

  Jeg hedder Jens Peter. Jeg er fra 74, og jeg har arbejdet som dagplejer siden 2017.

  Min kone, Anne-Marie, er også dagplejer, og sammen er vi superglade for, at vi kan være med til at give jeres barn den bedste og mest trygge tid, inden de skal i børnehave.

  Hos mig er der aktiviteter ude og inde. Der er altid fokus på det enkelte barn, og jeg sørger for, at det enkelte barn bliver set og hørt, sådan at jeres barn oplever en hverdag i dagplejen med omsorg og nærvær.

  Hverdagen i min dagpleje

  Jeg sørger for sammen med min kone, Anne-Marie, som også er dagplejer, at vi får en stille og rolig morgen, og efter morgenmaden går vi i gang med dagens aktiviteter, ude eller inde. De dage vi er ude, cykler vi en gang imellem i skoven, for at lege/lave aktiviter der. Efter middagsmaden sover børnene til middag og efterhånden, som de vågner, får de eftermiddagsmad. Derefter leger de eller vi laver en planlagt aktivitet. Vi arbejder ud fra læreplaner, som der løbende bliver fulgt op på, for at sikre en kontinuerlig udvikling hos børnene.

  Opstart

  Ved opstart tages der hensyn til det enkelte barn, en opstart kunne se sådan ud:

  Dag 1 – på besøg 1 time med forældre.

  Dag 2 – på besøg 1 time med forældre, og forældre går eventuelt en halv times tid, hvis det går fint.

  Dag 3 – hvis alt går fint, er barnet uden forældre hos mig en times tid.

  Dag 4 – hvis alt går fint, spiser barnet frokost med.

  Dag 5 – hvis alt går fint sover barnet også til middag hos os.

  Når jeres barn skal starte hos mig, er det vigtigt at I fortæller mig om jeres barn, om der evt er noget barnet ikke kan tåle, sove vaner osv. Men også at have bleer, klude og skiftetøj med, og tøj til alt slags vejr.

  Kost

  Vi sørger altid for, at måltiderne foregår i en rolig og hyggelig stemning. De børn, der kan være med, er med til at dække bord og forberede maden. Vi spiser sund og økologisk kost, som lever op til Dagplejens kostpolitik. Til morgenmad spiser de fleste børn havregrød eller grovboller med pålæg. Til formiddag spiser vi frugt med knækbrød og grovboller. Til middag spiser vi for det meste rugbrød med diverse varieret pålæg og grøntsager efter årstiden. Men jævnligt laver vi også varm mad, som kunne være pizzasnegle eller pasta med kødsauce. Om eftermiddagen får de frugt og grovbrød eller boller.

  Til alle måltider bliver der serveret vand eller mælk.

  Husdyr

  Mit hjem er 100% røgfrit, og jeg har ingen husdyr indenfor. Men jeg har tre høns, som går i hønsegård og tre skildpadder, som bor i mit drivhus samt et tilhørende udeareal til dem. Vi er jævnligt på besøg hos dyrene, som vi også giver mad.

  Efteruddannelse

  Jeg har været dagplejer siden 2017 og er uddannet ergoterapeut. Derudover er jeg certificeret DGI dagplejer og har kurset: Sprogklog med ble på/Dialogisk læsning.

  Kontakt

  Dagplejer

  Stenlænge gruppen

  Jens Peter Skaarup

  Telefon 25623046

  E-mail Jpsro@naestved.dk