Skip to main content

Mie Jensen

Mie Jensen

Indhold

  Jeg er født i 1975 og er gift med Klaus, som jeg har kendt siden 1992. Sammen har vi 2 piger, Caroline fra 2012 og Mathilde fra 2005. Vi bor i et etplans parcelhus på en lukket vej og vores have er hegnet fint ind. Masser af plads ude som inde.

  Jeg kommer fra butikslivet, som jeg har arbejdet med i 27 år.

  Jeg interesserer mig for bagning og madlavning i min fritid, og nyder ellers at være sammen med familie og venner i hyggelige og uformelle omgivelser.

  Hverdagen i min dagpleje

  I min dagpleje værdsætter jeg glæde, læring og nærvær højt. Jeg har gode genkendelige rutiner, som giver tryghed og god mulighed for udvikling. Vi synger, danser og fjoller, gerne hver dag, ligesom vi er ude hver eneste dag, så vi både kender følelsen af regn på kinderne, sol på kroppen og sne i hænderne. Eller vi fordyber os måske i mariehøner på græsset, og må kigge nærmere i forstørrelsesglas på dem og synge mariehønesangen flere gange. Vi har tiden til fordybelse, når vi møder store gravemaskiner, der arbejder, når vi er på gåtur.  Hver dag har vi aktiviteter, som udvikler dit barns sprog og motorik samt udvikling af sociale spilleregler.

  Opstart

  Et par måneder før opstart, må I meget gerne kontakte mig, så vi sammen kan planlægge den bedste opstart for jeres barn. I er meget velkomne til at komme på besøg inden start, så I kan se vores hverdag, og der er selvfølgelig også tid til en god uddybende snak, når de andre børn sover til middag. Så kan vi snakke om forventninger til hinanden og jeg kan høre mere om jeres barn og de ønsker, I har til fælles godt samarbejde.

  Kost

  I min dagpleje er det meste mad og drikke naturligvis økologisk og varieret.

  Vi spiser sundt og vi er gode til at smage på forskellige ting og snakke om, hvad der er surt, bittert eller sødt som jordbær. Om sommeren plukker vi selv jordbær i bedet i haven, høster vores egne tomater og agurker, som vi selv har plantet og børnene og jeg vander og passer planterne hver dag. Fra jord til bord er fantastisk at udøve og en god læring. Er vejret godt, spiser vi også ude.

  Husdyr

  Vores hjem er et allergihjem. Vi har ikke husdyr eller røg i hjemmet.

  Efteruddannelse

  Jeg er startet som dagplejer i 2020, så efteruddannelser har jeg ikke endnu. Men jeg forventer at deltage i alle spændende kurser, jeg kan komme på.

  Kontakt

  Dagplejer

  Stenlænge gruppen

  Mie Jensen

  Telefon 6013 3759

  E-mail Minjen@naestved.dk