Skip to main content

Heidi Dahl

Heidi Dahl

Indhold

  Mit navn er Heidi Dahl og er fra 1961. Jeg har en datter fra 1997, der er flyttet hjemmefra. Mit hjem er røgfrit og der er god plads både ude og inde.

  De værdier, jeg bygger min dagpleje på, er anerkendelse og inklusion, hvor børnene bliver hørt og set for den, de hver især er. Jeg lægger stor vægt på, at børnene får en tryg og forudsigelig hverdag, hvor de kan indgå i et positivt fællesskab.

  Jeg bager meget af det brød, vi spiser, så børnene får mulighed for at være med i køkkenet, når der forberedes mad eller frugt.

  Jeg holder meget af at være ude i al slags vejr og i nærmiljøet er der mange muligheder for at besøge andre legepladser og få forskellige naturoplevelser.

  Rytmik, musik og sang er også en vigtig del hos mig, da det er med til at inddrage børn til fællesskaber med andre børn og voksne.

  Jeg har været ansat som dagplejer siden 2012 og har altid arbejdet med mennesker gennem mit arbejde som Pædagog og Social- og Sundhedshjælper.

  Hverdagen i min dagpleje

  Vores formiddag går med at spise lidt brød og frugt cirka klokken 9.00. Bagefter laver vi forskellige aktiviteter ud fra den læreplan jeg har gang i. Vi leger enten ude eller inde, alt sammen noget der styrker barnets udvikling.

  Vi besøger andre kollegaer eller får besøg 1 gang om ugen.

  1 til 2 gange om måneden er vi på Plantevej i PLUS-tilbud. Jeg møder ind derude, så jeg er klar klokken 7.00 og børnene skal afleveres og hentes der.

  Opstart

  Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i mit hjem og håber på et godt samarbejde, hvor dialog og gensidig respekt omkring jeres barn bliver vægtet højt. Aflevering i dagplejen kan for nogen være lidt overvældende. Derfor er det vigtigt for mig, at aflevering af barnet sker ud fra barnets tarv i samarbejde med jer forældre.

  Hvert barn har sit eget rum til sine ting.

  I bedes medbringe:

  • Bleer, skumklude.
  • Skiftetøj, overtøj og sko/støvler, der passer til årstiden.
  • Barnevogn med fluenet og regnslag + dyne eller et tæppe.
  • Solhat og solcreme om sommeren.

  Kost

  Jeg følger retningslinjerne for Dagplejens kostpolitik.

  Mellem klokken 7.00 og 8.00 kan jeg tilbyde morgenmad til de børn, der ikke har spist hjemmefra. Det kan være grød eller brød. Ellers spiser vi formiddags-brød og frugt cirka klokken 9.00.

  Til frokost spiser de små børn eventuelt grød; ellers bliver der tilbudt rugbrød med forskelligt pålæg, kiwi, banan, hummus, fisk og grøntsager.

  Jeg laver indimellem varm mad og jeg bager meget af det brød, vi spiser. Der tilbydes mælk og vand til maden.

  Husdyr

  Jeg har en lille hund, der hedder Robin. Den har sin egen plads i huset og går ikke sammen med børnene; men de kan se den.

  Efteruddannelse

  Jeg har deltaget i mange forskellige pædagogiske kurser, der tilgodeser udviklingen af børn fra 0 til 6 år. Derudover Førstehjælp og opfølgning af de forskellige kurser, når der sker nyt på området. I 2018 blev jeg certificeret DGI-dagplejer.

  Forrige Næste