Skip to main content

Kirsten Jensen

Indhold

  Jeg hedder Kirsten og har været dagplejer siden 1985. Jeg er rigtig glad for mit job og elsker at se, hvordan de dejlige børn udvikler sig.

  Hos mig er det især at skabe tryghed, nærvær og en lærerig hverdag, hvor børnenes selvtillid og selvværd bliver styrket, at komme ud så meget som mulig for at bruge krop og sanser.

  At få et godt samarbejde med jer.

  Hverdagen i min dagpleje

  Jeg er så heldig selv at kunne sammensætte min dag. Det kan være vi går tur og oplever naturen, som der er masser af lige omkring i både skov, sø, anlægget, naturlegepladsen ved biblioteket.

  Vi går på biblioteket. Vi går til salmesang. Mødes i PLUS en gang om ugen med mine dejlige kollegaer og deres børn. Eller vi kan være i haven og lege eller undersøge, hvad der er af edderkopper, bænkebidere, lytte til fuglene, lave mudderkager og så videre. Eller vi kan være inde, hvor vi læser, synger, samler puslespil, maler, bager og så videre.

  Det er vigtigt, at børnene bliver udfordret i forhold til deres alder. At alle børn bliver set og hørt. At give dem tryghed og kærlighed.

  Børnene bliver i deres hverdag styrket i deres sprogudvikling ved, at jeg benævner både, hvad de og jeg gør. Jeg øver børnene i at udtrykke egne behov og de lærer med tiden at forstå hinanden, så vi undgår for mange konflikter og skaber gode relationer og børnefællesskaber. Jeg vil guide børnene, så de lærer de sociale spilleregler, så de bliver nogle sociale børn, der trives i hinandens selskab.

  Opstart

  Som noget nyt tilbydes der tidlig opstart.

  Det betyder, når barnet er skrevet på min dagpleje, kan jeg komme på besøg hos mig og min børnegruppe. Det kan starte 3 måneder før opstart. Det kan gøres, så vi aftaler en 1 gang om måneden af ​​en times varighed.

  Når der starter rigtigt op, vil det være rart, hvis jeg har mulighed for at være hendes 1-2 timer første dag og næste dag prøve at gå i kort tid; og så må vi prøve os frem. Det er forskelligt fra barn til barn, hvordan vi gør det. Det er bland, at både barnet og mor og langt er trygge ved at aflevere hos mig.

  Jeg vil have ekstra opmærksomhed på jeres barn i indkøbstid og gøre med at skabe en god begyndelse til både barn og forældre og skabe og godt samarbejde omkring jeres barn.

  Barnet skal medbringe tøj og fodtøj efter årstiderne
  Bleer og skumklude
  Barnevogn, dyne, sele og hvis barnet bruger sut gerne en ekstra, bamse, nusseklud
  Solcreme om sommeren

  Kost

  Hos mig bliver der serveret almindelig, varieret kost, hvor det er mest økologisk.

  Spiser barnet special kost som kan være mos, babygrød eller modermælkserstatning, skal dette medbringes.

  Husdyr

  Vi har en dejlig, rolig springer spaniel, som er i hundegård i dagtimerne.

  Efteruddannelser

  Grunduddannelsen 2009
  Førstehjælp små børn 2009
  Samspil og relationer 2011
  Arbejdet med udsatte og sårbare børn 2012
  Konflikthåndtering i pædagogisk arbejde 2012
  Marte Meo 2013
  4 dages kursus i kompetencehjul, læreplaner, Børneintra, barnet i centrum og babytegn 2015
  Naturkursus på Avnø 2016
  Internt kursus i læreplaner, flygtninge og alkoholpolitik 2018
  Certificeret DGI-dagplejer 2018
  Førstehjælp 2019

  Kontakt

  Dagplejer

  Tyttebøvserne - Glumsø

  Kirsten Jensen

  Telefon 2446 0696

  E-mail Klije@naestved.dk