Gå til hovedindhold

Line Stoel Holmelund

Line Stoel Holmelund

Indhold

  Det, jeg prioriterer i dagplejen, er nærvær, omsorg, tryghed og forudsigelighed for at danne en tillidsfuld relation samt sikre, at det enkelte barn opnår en følelse af mestring af hverdagen. Derudover finder jeg det vigtigt at arbejde anerkendende og i børnehøjde, så det enkelte barn føler sig mødt.

  For at børnene kan trives bedst muligt, er det vigtigt, at vi har en åben og ærlig dialog. At intet er for stort eller for småt til at oplyse hinanden om. Derved kan jeg være med til at skabe den bedste hverdag for børnene og sikre, at børnene kan udvikle sig bedst muligt uden forældrenes tilstedeværelse. Jeg vil gerne være behjælpelig med rådgivning og vejledning, hvis der er brug for det.

  Jeg er en glad og smilende pige fra 1986. Jeg har to børn: Niklas fra 2012 og Liva fra 2014.

  Jeg er gift med Morten, som jeg har været sammen med i mange år. Han har en virksomhed på Falster og er ikke meget hjemme i dagtimerne, men er et glad, imødekommende og meget snakkesaligt væsen. Vi er glade for at lave tingene selv og der vil altid være gang i et projekt inde eller ude.

  I min fritid er jeg glad for syning, bagning og en dejlig løbetur. Vores familie er glade for udelivet og tager derfor ofte på tur i campingvognen. Jeg er meget kreativ og elsker at finde på nye ideer til ude og inde.

  Jeg er oprindelig uddannet i butik og kontor men har altid haft en forkærlighed for de helt små børn.

  Vores hverdag bliver tilrettelagt efter børnenes alder. For mig er det vigtigt, at børnene føler sig trygge og har en genkendelig hverdag.

  Vi er ude hver dag. Vi er i haven, hvor der er sandkasse, legehus, rutsjebane og små køretøjer. Vi kigger på snegle og insekter, putter mad i fuglehuset, spiller bold og vander blomster. Vi lægger kartofler og sår blomster, plukker jordbær, alt efter årstiden. Når vi har hentet æg hos hønsene, indgår disse i den daglige madlavning sammen med børnene. Vi har Friluftzonen og Stenskoven inden for gåafstand og kan også finde heste at snakke med på en dejlig udflugt.

  Indenfor kan tiden også bruges på: bagning, tegne, dække bord, synge, danse, bygge med klodser, gå på line, triller kolbøtter, rydde op, læse bøger og styrke venskaber.

  Mit legeværelse har gulvvarme, er lyst, venligt og bliver kun brugt til dagpleje.

  Nogle dage tager vi på tur. Det kan være en kort tur i skoven eller naturlegepladsen. Vi går på besøg hos de andre dagplejere i gruppen og besøger børnehaven ved brobygning.

  For at skabe de bedste rammer for netop jeres barn, vil jeg meget gerne vide, hvis barnet har sovet dårligt, ikke har spist "nok" eller på anden måde kan have behov for lidt ekstra opmærksomhed i løbet af dagen.

  Ligeså om eftermiddagen får I at vide, om jeres barn har spist og sovet godt, og hvad dagen har budt på af oplevelser, så I kan tale om det med barnet derhjemme.

  I kommer sammen de første par dage og ser mig og mine omgivelse an, samt lærer de andre børn at kende. Når vi er trygge i det, går I en kort tur og kommer tilbage. Sådan fortsætter vi og udvider tiden til én hel dag kan klares.

  Jeg følger Næstved Kommunes kostpolitik, hvor vi tilbyder økologiske basisvarer i det omfang, som er muligt ved indkøb.

  Morgenmaden til de tidlige børn er for eksempel havregrød eller -gryn, øllebrød, rugbrød eller hjemmebagte boller. Om formiddagen får vi frugt/grønt og brød (grovboller/knækbrød).

  Til frokost får vi som regel rugbrød med pålæg og grøntsager. Nogle dage er der varm mad. Jeg vil inddrage børnene i madlavning i dagligdagen i det omfang alderen tillader det.

  Om eftermiddagen får vi igen frugt/grønt og brød.

  2 hunde i hundegård
  Høns
  Kanariefugle

  Førstehjælp
  Sprogklog med ble på
  DGI certificeret "Bevægelsesartister med ble på"
  Leg, lyd og fortælling
  Musik, leg og bevægelse
  Børns musikalske legekultur samt digitale medier

  Forrige Næste