Gå til hovedindhold

Line Stoel Holmelund

Line Stoel Holmelund

Indhold

  Det, jeg prioriterer i dagplejen, er nærvær, omsorg, tryghed og forudsigelighed for at danne en tillidsfuld relation samt sikre, at det enkelte barn opnår og følelse af mestring af hverdagen. Derudover finder jeg det anvendte ved arbejde anerkendende og i børnehøjde, så det enkelte barn føler sig mødt.

  For at børnene kan trives bedst mulig, er det nødvendige, at vi har en åben og ærlig dialog. At der intet er for stort eller for småt til at oplyse hinanden om. Derved kan jeg være med til at skabe den bedste hverdag for børnene, og sikre at børnene kan udvikle sig bedst mulig uden forældrenes tilstedeværelse. Jeg vil gerne være behjælpelig med rådgivning og vejledning, hvis der er brug for det.

  Jeg er en glad og smilende pige fra 1986. Jeg har to børn: Niklas fra 2012 og Liva fra 2014.

  Jeg er gift med Morten, som jeg har været sammen med i 17 år. Han kører som køletekniker og er ikke meget hjemme i dagtimerne, men er et glad, imødekommende og meget snakkesaligt væsen. Vi er glade for at lave tingene selv og der vil altid være gang i et projekt inde eller ude.

  I min fritid er jeg glad for syning, bagning og en dejlig løbetur. Vores familie er glade for udelivet og tager derfor ofte på tur i campingvognen. Jeg er meget kreativ og elsker at finde på nye ideer til ude og inde.

  Jeg er oprindelig uddannet i butik og kontor men har altid haft en forkærlighed for de helt små børn.

  I kommer sammen de første par dage og ser mig og mine omgivelse an, samt lærer de andre børn at kende. Når vi er trygge i det, går I en kort tur og kommer tilbage. Sådan fortsætter vi og udvider tiden til én hel dag kan klares.

  Forrige Næste