Gå til hovedindhold

Sofie Fink

Profil billede kvinde

Indhold

  Hej, mit navn er Sofie og jeg er født i 1990. Jeg er uddannet pædagog (januar 2017). Jeg har primært arbejdet inden for skoleområdet; men jeg har arbejdet i en vuggestue et års tid, inden jeg tog beslutningen om at starte som dagplejer.

  Jeg ønsker netop at skabe et trygt og nærværende miljø, hvor der skabes udviklingsmuligheder og læring for børnene.

  Jeg bor sammen med min mand Emil, der arbejder som lærer, og vores søn Marius, som er født januar 2019.

  Vi bor i et rækkehus, hvor der en lukket have på begge sider og indenfor er der indrettet et værelse som legerum for dagplejebørnene. Her er der mulighed for leg og fordybelse.

  Dagen starter med morgenmad for de børn, som bliver afleveret i tidsrummet 6.30-7.30.

  Herefter starter dagen stille og roligt, for eksempel med lidt forskelligt legetøj, musik, dans, eller læser en bog og så videre.

  Cirka klokken 9 er der formiddagsmad (frugt, grønt, bolle med mere), efterfølgende samling med sang eller historie.

  Dagens aktivitet – rytmik, motorik, være kreative, gå tur og andet.

  Cirka klokken 11 spiser vi frokost – rugbrød, grønt, pålæg.

  Herefter er det tid til en middagslur.

  Eftermiddagsmad bliver tilbudt cirka klokken 14 eller når børnene vågner fra deres lur.

  Herefter er der leg og hygge indtil afhentning.

  Jeg vægter det gode forældre samarbejde højt og vil derfor prøve at imødekomme jeres ønsker og behov på bedst mulige vis.   

  Jeg er glad for at bruge naturen som læringsrum, da den kan bidrage til en masse udvikling og læring. Jeg bestræber mig derfor på, at vi kommer udenfor hver dag og gerne på gå tur i lokalområdet.  

  Udover dette så holder jeg meget af at bruge musikken i dagligdagen. Både at lytte til det eller lave musikken selv. Jeg kan synge, spille guitar også lave forskellige rytmer med og uden instrumenter, lave sanglege med mere.  

  Jeg vil prøve at skabe den bedste tryghed for børnene igennem faste rammer og genkendelighed.  

   

  Når I har valgt mig som dagplejer, kan I ringe til mig, så vi kan få aftalt en dag, hvor I kan komme på et besøg. Her kan vi tage en opstartssamtale, hvor vi netop kan få drøftet diverse ting og forventninger til opstarten. Efterfølgende er I velkomne på et par besøg med jeres barn inden opstart, så det kan blive en så “blød” opstart som muligt.

  Som udgangspunkt vil jeg anbefale, at der bliver sat cirka 8-10 dage af til indkøring.

  Den første dag vil være med besøg sammen med mor eller far, hvor vi i de kommende dage vil prøve at trappe tiden op, hvor barnet er alene i dagplejen og eventuelt sidst på den første uge, vil barnet prøve at få den første lur hos mig.

  Ved opstarten er det vigtigt at kigge på jeres barn og dets behov. Det skulle gerne blive en god oplevelse at starte i dagpleje hos mig. Derfor aftaler vi dag for dag, hvad der er bedst for jeres barn.

  Jeg følger Næstveds Dagplejes kostpolitik, som er sund, varieret og fortrinsvis økologisk mad, frugt og grønt.

  Ingen husdyr.

  Pædagog, januar 2017

  Forrige Næste