Gå til hovedindhold

Solveig Joan Bendtsen

Solveig Bendtsen

Indhold

  Jeg hedder Solveig er fra 1962 og har en stor erfaring i arbejdet med små børn, da jeg har arbejdet som dagplejer i mere end 25 år. Inden jeg startede som dagplejer, arbejdede jeg i en børnehave i 2 år. Jeg har desuden taget den 1-årige pædagogiske grunduddannelse.

  Som person er jeg glad og udadvendt og et struktureret menneske, der brænder for at give jeres barn en struktureret hverdag i rolige og hyggelige omgivelser, hvor nærvær og omsorg er nogle af de ting, jeg sætter allerhøjest. Jeg er desuden et meget kreativt menneske med mange hobbyer og brænder blandt andet for sund kost og motion, hvilket jeres barn også vil få glæde af i hverdagen.

  I skal være meget velkomne til et besøg i min dagpleje.

  Jeg hedder Solveig er fra årgang 1962 og er gift med Anders. Vi bor i et stort hus med nogle rigtig dejlige omgivelser, tæt på en lille skov, legeplads, grønne områder og i en rimelig afstand til legestue, bibliotek og andre faciliteter. Min dagpleje er allergifri, det vil sige ingen tæpper på gulvene og heller ingen dyr. Jeg har fået indrettet et hyggeligt værelse til børnene med små legemiljøer som køkken, togbane, legevæg og en madras, hvor de kan hygge med bøger og slappe af. Jeg har også et stort køkken-alrum med masser af muligheder for leg. Min have er lukket godt af og den har jeg indrettet med rutsjebane, legehus, sandkasse og et udekøkken. Derudover har jeg et bord, de kan spise frokost ved, når vejret er til det og masser af legetøj til sandkasse, biler, dukkevogne, scootere med mere.

  Jeg åbner klokken 6.30 og for de børn, der har behov, serverer jeg morgenmad. Når klokken er 9.15 serverer jeg en let formiddagsmad for børnene, hvor jeg snakker med dem om, hvad vi skal lave i løbet af dagen. Nogle børn har behov for en formiddagslur. Jeg arbejder ud fra læreplaner, hvor jeg ser på, hvad det enkelte barn er optaget af og hvad det har behov for, som jeg så arbejder videre med i min læreplan. Efter formiddagsaktiviteten spiser vi frokost, vi synger sange, og jeg læser en bog inden børnene bliver lagt til at sove. Efter at børnene har sovet, serverer jeg eftermiddagsmad og børnene leger til de bliver hentet af deres forældre.

  Hver eller hver anden uge går vi i heldagslegestue, hvor børnene lærer andre børn og deres dagplejere at kende, knytter nye venskaber.

  Når I har skrevet jeres barn op hos mig, er I velkomne til at kontakte mig for besøg. Hvis I har lyst, er I velkomne til at komme på besøg en time om ugen, 4 uger før opstart. Her kan vi så tale sammen om, hvordan vi gør, den dag I starter op hos mig.

  I Dagplejen serverer vi økologisk, sund kost. Jeg bager desuden al brødet selv, det vil sige rugbrød og boller. Indimellem spiser vi også varm mad.

  Jeg har ingen husdyr.

  Jeg har taget den 1-årige PGU (Pædagogisk GrundUddannelse), samt en del arbejdsrelaterede kurser i de år jeg har været dagplejer.