Gå til hovedindhold
Fladsåtroldene
Syd
Syd_Fladsåtroldene

Christine Lund Mylsted

Foto af Christine Lund Mylsted, dagplejer i dagplejegruppen Fladsåtroldene i Mogenstrup

Indhold

  Jeg hedder Christine og jeg er fra 1993. Jeg bor i Mogenstrup sammen med min mand Benjamin og vores to dejlige drenge, Arthur fra 2018 og Alfred fra 2020. Vi har en hund Balou og en kat Buster. Vores hus er 100% røgfrit.

  I min dagpleje vil børnene blive mødt med hjemlighed, glæde og omsorg, tryghed og nærvær. Her er plads til alle og vi holder sammen som en lille familie. Vi hjælper og støtter hinanden. Vi lærer en masse, både fra leg og udforskning. Vi hygger og vi tumler. Vi elsker at lege inde og ikke mindst ude.

  En almindelig hverdag hos mig kan se sådan her ud:

  • Godmorgen: der bliver tilbudt morgenmad til de morgenfriske og mens vi venter på, at alle er kommet, leger vi indendørs.
  • Formiddag: vi rydder op og der bliver tilbudt formiddagssnacks, hvorefter vi går ud og leger i haven eller går en tur i skoven, på legepladsen, ned til søen eller på tur hos en anden dagplejer.
  • Frokost: nu er vi sultne igen og vi spiser frokost. Når alle har spist, rydder vi af og det er tid til middagslur.
  • Eftermiddag: vi leger inde eller ude alt efter vejret, årstiden og alder. Og børnene bliver hentet en efter en.

  Vi laver forskellige aktiviteter og kreative lege i løbet af dagen. Vi har fri leg og planlagte lege. Vi går måske en uge meget op i kryb, vi finder forskellige kryb, udforsker dem, synger sange om dem eller noget helt fjerde.

  Vi styrker vores motorik og balance ved at klatre rundt på legeskum, vi øver former og farver med puslespil, vi lærer navne og lyde på dyr ved at kigge i en bog, lege med figurer, synge om dem og selv lege at vi er dem. Og meget mere.

  Vi har legeværelset fyldt med spændende og sjovt legetøj, legekøkken, dukker og dukkevogn, legeværktøj, instrumenter, klodser, puslespil, biler og garage, hoppedyr, togbane, legeskum og en masse andet. I stuen læser vi bøger, synger sange, leger på legetæppe, tegner og er kreative ved spisebordet. Når vi er ude leges der i legehuset, rutsjes på rutsjebanen, køres på løbecykler, gåbiler, motorcykler eller slås gæs med legetøjsgræsslåmaskinen. Om sommeren kan vi gå på jagt efter brombær og jordbær i den store have, som børnene også får lov til at være med til at vande og passe. Vi plukker æbler og blommer, som vi nyder til måltiderne.

  Vores første møde vil være til jeres opstartsmøde herhjemme. Jeg fortæller om min dagligdag her hos mig og hvad jeg lægger vægt på. Vi snakker om jer og jeres barn. Er der noget jeg skal være særlig opmærksom på eller tage højde for.

  For både barnets, jeres og min skyld, vil jeg gerne invitere jer på besøg flere gang inden opstart. På den måde skaber vi allerede en relation til hinanden. I lærer mig at kende og jeg jer. Og forhåbentlig vil det give os en god og tryg indkøring for alle.

  Jeg følger retningslinjerne for Dagplejens kostpolitik.

  Til morgen tilbyder jeg gerne havregrød med eventuelt lidt frugtmos eller stykker til, hvis der er behøv for det.  Dagens vigtigste måltid er jo morgenmad og uden mad og drikke, duer helten ikke 😊

  Til formiddagsmad/snack serverer jeg hjemmebagte eller -bragte boller, knækbrød, frugt, grøntsagsstave eller andre lækre formiddagssnacks.

  Frokosten vil for det meste være rugbrødsmadder med noget lækkert, varieret pålæg og lidt grønt. Jeg bestræber mig på at lave varm mad 1 gang om ugen i form af frikadeller, pasta, risengrød eller hvad vi nu kan finde på.

  Efter en dejlig middagslur tilbyder jeg eftermiddagsmad/snack, som igen kan være boller, knækbrød og frugt eller grønt.

  Vi drikker mælk og vand.

  Vi har en hund. Han hedder Balou og han er en golden retriever. Han er en god hund og meget glad for børn. Han er i dagtimerne ude i bryggerset eller i hans egen del af haven.

  Vi har også en kat, som hedder Buster. Han ligger mest for sig selv i soveværelset, men kan også finde på at komme ud at hilse på.  

  Sprogklog med ble på 2023

  Basiskursus 2024