Gå til hovedindhold

Anette Hansen

anette hansen

Indhold

  Jeg er født i 1960. Jeg er oprindeligt kontoruddannet, men jeg har været dagplejer siden 1990. Mit hjem er et ikke-ryger-hjem.

  Jeg lægger vægt på at give børnene en rolig og forudsigelig hverdag i trygge og hjemlige omgivelser, hvor der er plads til at fordybe sig, lege, fjolle og tumle. Det skulle gerne give børnene en hverdag, hvor de føler sig trygge og er glade for at være, og hvor de får de udfordringer, der gør dem til glade, aktive og nysgerrige børn med lyst til at lære.

  I min hverdag med børnene har det stor betydning for mig:

  At jeg er tydelig, nærværende og omsorgsfuld i mit samspil med børnene og er bevidst om, at jeg er rollemodel i alt, hvad jeg foretager mig.

  At børnene gennem leg lærer de sociale spilleregler som at tage hensyn, vente på tur, vise medfølelse, respektere andre og knytte venskaber, hvilket er en god ballast at have med ud i livet.

  At stimulere og fremme børnenes sproglige udvikling ved at sætte ord på barnets aktiviteter, læse bøger og lade sang, musik, rim og remser indgå i hverdagen.

  At vi er meget ude, hvor vi leger i haven eller går tur til de grønne områder, hvor vi leger med bolde, pinde, blade, kogler, vand, og hvad naturen ellers tilbyder.

  Når jeres barn starter i dagpleje, er det vigtigt at gøre overgangen fra hjem til dagpleje, så god som mulig. Vi tager det i barnets tempo og i tæt samarbejde. For at jeg kan tage hensyn til barnets behov, er det vigtigt for mig, at I fortæller, hvordan jeres barn har sovet, spist, og evt. hvordan jeres morgen har været, således jeg kan give jeres barn den bedste dag.

  Jeg serverer en sund og varieret kost i overensstemmelse med Dagplejens kostpolitik og sørger for at skabe en hyggelig stemning ved bordet, så børnene har lyst til at sidde der, og de får lyst til at smage på forskellige ting.

  Jeg har ingen husdyr.

  Certificeret DGI-dagplejer

  Sprogkloge med ble på

  Bevægelsesartister med ble på

  Førstehjælpskursus

  Forrige Næste