Gå til hovedindhold

Anette Husted

Anette Husted

Indhold

  Det, jeg vægter højest, er nærheden, trygheden og den gode tætte relation til børnene. Jeg har taget kursus i mindfulness, så det arbejder jeg med hos børnene; det giver dem en ro i kroppen og er det, der sker igennem mindfulness meditation og yoga. Vi øver også kroppen med bevægelse, hvor vi danser, hopper og hører musik.     

  Jeg hedder Anette Husted og er fra årgang 1966. Jeg er gift med Kim og vi har en hjemmeboende datter, som hedder Simone. Vi bor i et røgfrit parcelhus i et stille og roligt kvarter.

  Hverdagen hos mig starter med et ”Godmorgen”, når I træder ind ad hoveddøren, så jeg kan komme ud og tage godt imod jer.

  Klokken 9.00, når alle børn er kommet, starter vi dagen med forskellige aktiviteter, hvor vi synger, danser og hopper og dermed styrker vores motorik. Jeg vil så vidt muligt komme ud hver dag, gå tur i naturen, hvor vi taler om, hvad vi ser og møder på vores vej. Vi finder en legeplads, besøger en kollega eller er i haven.

  Jeg vil give børnene en rolig hverdag i trygge og hjemlige omgivelser med faste rutiner og forskellige aktiviteter.

  Vi har også mulighed for at gå i PLUS-tilbud (heldagslegestue) på Kildemarksvej, hvor vi er sammen med to andre dagplejere og deres børn. I mødet med andre giver det børnene mulighed for at danne relationer til andre børn og voksne, og samtidig lære at udvise respekt og empati over for andre.

  Jeg kan tilbyde: barnevogne og dyner til børnene så I ikke skal medbringe dette.

  Det snakker vi om, når vi mødes til vores kontaktmøde. Vi skal have en god dialog om indkøring af jeres barn. Det kan variere fra barn til barn, hvor lang indkøringsperiode der er behov for. Jeres barn og I skal føle jer trygge hos mig.

  Børnene vil få tilbudt varieret, sund kost, og jeg følger Dagplejens kostpolitik.

  Certificeret DGI-dagplejer (Bevægelsesartister med ble på)

  Kursus i Mindfulness i dagplejen

  Avnø naturkursus