Gå til hovedindhold

Anne Faurschou Hastrup

Anne Hastrup

Indhold

  Jeg hedder Anne og er gift med John. Vi har 2 voksne piger, som begge er flyttet hjemmefra.

  Jeg vægter alle børnene højt, så de føler sig set og hørt på en anerkendende måde i min dagpleje. Jeg bruger meget tid på at øve/lege med børnene i at blive selvhjulpne, så børnene får mange succeser i hverdagen, som er et godt fundament til det gode børneliv. Ud over det synger og danser vi en del, både inde og ude i haven. Vi er meget udendørs, uanset vind og vejr, men stadig på børnenes præmisser.

  Jeg har en barnevogn med sele og dyne, som jeres barn kan låne, i den tid I er i min dagpleje. Dette gælder også for de børn, som kommer her og skal passes i gæstepleje hos mig.

  Morgen: Børnene kommer i løbet af morgenen, og alle børn skal være afleveret inden klokken 9.00, hvis vi ikke har aftalt noget andet.

  Formiddag: Om formiddagen laver vi aktiviteter ud fra den gældende læreplan. Men der er også plads til at lege i haven, en gåtur ud i det blå eller på besøg hos en kollega, som passer børnenes jævnaldrende venner. Så det varer ikke længe, før børnene kender alle de andre børn og voksne i Kildemark-gruppen.

  Eftermiddagen: Når børnene kommer op af middagsluren, bliver der serveret brød og frugt. Herefter er der leg og hygge, til børnene bliver hentet.

  Første dag tager barnet sine forældre med ned til mig. Men da børn er forskellige, er opstarten individuel. I fællesskab med jer forældre lægger vi en plan for opstarten, så jeres barn får den bedst mulige opstart i dagplejen.

  Morgenmad: Tilbydes frem til klokken 8.00 hvis vi ikke her aftalt andet. Her serveres typisk havregrød, yoghurt med havregryn eller hjemmebagte boller.

  Formiddag: Ved cirka 9-tiden får børnene tilbudt boller, knækbrød eller lignende.  

  Frokost: Ved cirka 11-tiden får børnene tilbudt rugbrødsmadder med forskelligt pålæg samt noget grønt. Udvalget varierer lidt alt efter hvilken børnegruppe, jeg har. Jeg følger Dagplejens kostpolitik.

  Har jeg ingen af.

  Jeg deltager i alle de kurser, som kommunen tilbyder mig.