Gå til hovedindhold

Maria Nikolajsen

Maria Nikolajsen

Indhold

  Jeg er fra årgang 1979. Jeg er en smilende, omsorgsfuld, positiv og åben person, som synes, at det er fantastisk at få lov til at arbejde med børn og være med til at udvikle dem.

  Jeg har været ansat i Næstved Dagpleje siden år 2002.

  Jeg er gift med min mand Brian Brix og sammen har vi to dejlige børn; Sascha årgang 2000 og Mike årgang 2004. Vi har også en lille hund, som hedder Sigga.

  Vi bor i et etplanshus med en dejlig stor have, hvor der er plads til leg, læring og udvikling.

  Jeg starter altid min morgen med at møde børnene i børnehøjde med et smil og kram, da det for mig er vigtigt, at de føler sig velkommen og trygge hos mig i min dagpleje.

  For mig er det vigtigt at give børnene en tryg og rolig hverdag med forudsigelighed.

  Vi er meget ude, da det jo er godt med frisk luft og højt til loftet; enten i haven eller i nærområdet, hvor der både er skov, grønne arealer, heste og legepladser.

  Jeg holder meget af at læse bøger, blandt andet dialogisk læsning med børnene og så synger vi og danser og bruger kroppen rigtig meget.

  Vi besøger også kollegaer, så børnene lærer andre børn og voksne i gruppen at kende, og så går vi i PLUS-tilbud, hvor vi er 3 dagplejere og 12 børn sammen hver 14. dag.

  Vi besøger også biblioteket, går i teater og til Næssi koncerter.

  Forventninger til jer forældre:

  At I er åbne for et positivt samarbejde med mig. Derfor er tillid og åbenhed meget vigtigt, så vi sammen kan give jeres barn den bedste tryghed og tid, mens det er i dagplejen.

  Jeg glæder mig til at få mange gode timer med jeres barn og et godt forældresamarbejde.

  Børnene får tilbudt en sund og varieret kost, hvor jeg følger Næstved Dagplejes kostpolitik.

  Jeg tager hensyn til det enkelt barn, om der er noget, de ikke kan tåle og til den kulturelle baggrund.

  De får tilbudt morgenmad, hvis de ikke har spist hjemmefra, så derfor er det vigtigt, at vi hver morgen lige får taget en snak om, hvordan jeres barn har sovet og om det har spist.

  Børnene får frokost og får hele dagen igennem tilbudt små mellemmåltider, hvor der bliver serveret vand og mælk til.

  Gennem årene har jeg været på en masse forskellige kurser og efteruddannelser. Blandt andet er jeg som det seneste blevet udannet som idrætsdagplejer (certificeret af DGI) og kommer løbende på førstehjælpskurser.