Gå til hovedindhold

Betina Levin Nerup

Profil billede kvinde

Indhold

  Hej, Jeg hedder Betina Nerup og jeg er født i 1976. Jeg har boet i Tappernøje siden 2010 på en landejendom med min mand Kenneth, som jeg har 3 børn sammen med. Mathias fra 2005, Sebastian fra 2008 og Idamarie fra 2014.

  Jeg er en glad og smilende person, som elsker at være udendørs og nyde naturen enten i min have eller på tur. Jeg dyrker yoga og kan lide at være kreativ enten med hæklenålen eller klip og klister. I min fritid er jeg aktiv som frivillig leder hos Spejderne i Tappernøje både i familiespejder-enheden for familier med børn 3-6 år og enhedsleder hos Bæverne for børn 7–8 år.

  Jeg ser frem til at høre fra jer.

  Hvis børnene ikke har spist morgenmad, når de kommer til mig, bliver de tilbudt grød/brød i tidsrummet kl. 06.30–7.30. Vi leger, indtil vi skal spise formiddagsmad omkring kl. 09.00. Vi vil være ude i haven, gå en tur i nærområdet, på besøg hos en kollega eller i PLUS tilbuddet. De børn, som har behov for en formiddagslur, får det.

  Vi spiser frokost omkring kl. 11. Som regel er det rugbrød med pålæg og grønt. Vi synger eller læser i forbindelse med måltidet, og efterfølgende bliver børnene lagt ud at sove til middag.

  Når børnene er vågnet, bliver der serveret lidt eftermiddagsmad/frugt, og vi vil lege, indtil børnene bliver hentet.  

  Det er vigtigt for mig, at der er ro og hygge til måltiderne samt genkendelige rutiner i hverdagen.

  Vi vil øve selv at tage tøj af og på, at være gode kammerater og vente på tur. Vi vil lege, hoppe og danse, lave børneyoga, synge fagtesange, høre musik og hygge med en bog.   

  Hos mig er der plads til masser af leg i haven samt se naturen i årets løb. Vi vil arbejde kreativt og lave sjove aktiviteter.

  Inden jeres barn skal starte hos mig, vil vi mødes og tale om jeres barn og vores forventninger til hinanden samt alle relevante ting som for eksempel: søvn, kost, ferie/fravær og aktiviteter.

  Det er vigtigt, at I er trygge ved at aflevere jeres barn hos mig, og at vi har et samarbejde med åben og ærlig dialog.

   

  Når børnene er klar, vil vi besøge PLUS tilbuddet og kollegaer.

  Jeg følger Dagplejens kostpolitik og serverer en sund og varieret kost, hvor frugt og grønt vægtes højt. Langt størstedelen af den mad, vi spiser, vil være økologisk – hertil drikker vi vand og mælk.

  Børn under 1 år får tilbudt vand.

  Hvis I har behov for mælkeerstatning og særkost, er det noget I selv bedes medbringe.

  Jeg har 2 små hunde. Mathilde er en gammel Jack Russel terrier, og Luca er en sort unghund af racen Cocker Spaniel. De er ude i stalden/hundegården om dagen i min åbningstid.

  Jeg har også lidt høns, vi kan kigge på og se, om de vil lægge æg.

  Førstehjælpskursus

  Kursus igennem DGI: Krop, Hjerne og Leg

  Jeg vil løbende følge op med relevante kurser