Gå til hovedindhold

Isabella Spens

Isabella Spens

Indhold

  Jeg er en ung og frisk kvinde på 27 år.

  Jeg er gift med Rasmus og sammen har vi Nellie fra 2015 og Huxie fra 2018.

  Af sind er jeg rolig og positiv - og nyder hver dag at kunne være nærværende omkring dagplejebørnene. Jeg har været dagplejer siden 2016 og er superglad for jobbet.

  I min dagpleje er der en fast dagsrytme for at give tryghed, genkendelighed og ro for børnene. Det giver mig mulighed for at have fokus på børnene og deres udvikling.

  Vi er meget ude, leger i haven, får besøg og går på besøg hos andre dagplejere og går ture i lokalområdet, for eksempel til Folkeskoven og biblioteket.

  Her hos mig er der fokus på det enkelte barn. Det er vigtigt for mig, at børnene er trygge og har det godt. Derfor er hverdagen hos mig forudsigelig og overskuelig.

  Derudover inddrager jeg børnene i de daglige gøremål (for eksempel dække bord og rydde op) i det omfang, de kan, da det hjælper barnet til selv at kunne og mestre – hvilket giver selvværd. Her hos mig fjoller og griner vi meget, og der er plads til både fordybelse og høj aktivitet.

  Jeg ønsker et tæt og godt samarbejde med jer forældre, da jeg er overbevist om, at hvis vi er enige om, hvordan tingene skal være omkring jeres barn – så sikrer vi, at jeres barn trives og udvikler sig og bliver klar til børnehave.

  Inden I starter op, er I velkomne til at besøge mig – så vi kan lære hinanden at kende.

  Ved opstart aftaler vi, hvordan vi tilpasser indkøringen bedst til jeres barn.

  Det vigtigste er, at jeres barn er trygt her hos mig, før vi begiver os ud på ture, besøger andre og tager i vores PLUS-tilbud (legestue). Oftest er det efter 2-3 uger.

  For at vi kan få skabt en god relation og et godt samarbejde, er det vigtigt, I kommer og fortæller, hvis vi sammen skal gøre noget anderledes for at skabe de bedste rammer for jeres barn.

  Jeg følger Sundhedsstyrelsens kostanbefalinger og Næstved Dagplejes kostpolitik. Jeg serverer primært økologiske produkter.

  Hen over dagen bliver der serveret morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad – bestående af brød, pålæg, frugt og grønt og dertil mælk og vand. Jeg kan finde på at bage boller om morgenen og tager indimellem børnene med i køkkenet.

  Røg- og dyrefrit hjem.

  Jeg er certificeret DGI-dagplejer (Bevægelsesartister med ble på).

  Jeg har været på naturkursus (Avnø), som gav god viden om dyr, insekter og fugle - samt ideer til at gå på opdagelse med børnene i haven, på stierne og i skoven.

  Jeg deltager løbende i de kurser Dagplejen udbyder (herunder førstehjælp som bliver fornyet cirka hvert andet år).