Gå til hovedindhold

Lisbeth Nørgaard Bahnsen

Lisbeth Bahnsen

Indhold

  Jeg hedder Lisbeth. Jeg er født i 1966, og jeg er en positiv og udadvendt person, der har været dagplejer siden 1996.

  Jeg har været dagplejer siden 1996, og jeg er stadig meget glad for min hverdag fyldt med glade børn. Jeg sætter en ære i at have et godt samarbejde med jer forældre, så I oplever, at min dagpleje er et godt tilbud til jeres barn 😊

  Mit fokus i hverdagen er nærvær, glæde og læring. Jeg har fokus på, at støtte børnene i at blive selvhjulpne, stimulere deres sproglige udvikling, hjælpe dem med at forstå de sociale spilleregler og have lysten til at bruge deres krop, både inde og ude. Vi bor i et dejligt hus i Brøderup med masser af plads til leg inde og ude, og det er et røgfrit hjem.

  Jeg lægger vægt på, at der er tryghed, nærvær og læring i dagligdagen, og der bliver taget hensyn til børnenes individuelle behov, så børnene kan få positive oplevelser og udvikle sig til nysgerrige og glade børn i deres tempo, og de samtidig har gode udfoldelsesmuligheder inde og ude, og vi skal have det sjovt og hyggeligt.

  Jeg vil

  • Støtte børnene i at blive selvhjulpne, f.eks. ved af- og påklædning

  • Skabe god stemning og møde børnene med smil og åbne arme, så børnene føler sig set, forstået og bekræftet i deres positiv adfærd

  • Stimulere og fremme deres sproglige udvikling ved f.eks. dialogisk læsning, rim og remser og sang

  • Sikre, at børnene gennem leg lærer de sociale spilleregler som at tage hensyn, vente på tur, vise medfølelse, respektere andre og knytte fællesskaber

  • Som DGI-dagplejer lære børnene at opleve glæde ved at bevæge sig. Gennem leg skal vi finde ud af, hvordan kroppen fungerer og samtidig blive motorisk udfordret. Jeg kan selv lide at være fysisk aktiv.

  Vi er næsten ude hver dag, hvor vi enten leger i haven og f.eks. undersøger krible/krable dyr, samler ting til noget kreativt, bruger vores sanser, går en tur i folkeskoven eller kører en tur på vores cykel og evt. besøger en kollega.

  Indenfor bliver der f.eks. leget med legoklodser, dukker, læst bøger og fremstillet kreative ting og lavet motoriske udfoldelser.

  I det daglige arbejdes der med lærerplaner, som er voksenstyret, hvor der er fokus på børnenes udvikling og læring samt at styrke børnenes sprog, selvværd og sociale-og personlige kompetencer, men samtidig følger jeg også børnenes spor og initiativ.

  Vi er i heldagslegestue en gang om ugen i Nordkap.

  Vi har brobygning med den kommende børnehave.

  I må gerne kontakte mig før opstart, så vi kan planlægge den bedste opstart for jeres barn. I er også velkommen til at komme på besøg inden start, så I kan se vores hverdag, og vi kan snakke om, hvorvidt der er særlige hensyn og forventninger til hinanden.

  Børnene får sund og varieret kost. Jeg følger dagplejens kostpolitik, og kosten er så vidt muligt økologisk.

  Måltiderne foregår i en rolig og hyggelig atmosfære.

  Børnene er med til at dække bord og tage af bordet. De lærer at kravle op og ned på stolene, spiser med gaffel, og der mulighed for at smøre selv.

  • Der bliver serveret morgenmad for de børn, som møder tidligt
  • Formiddagsmaden består af brød, frugt og grønt
  • Frokost serveres ved 11tiden, hvor der bliver serveret rugbrød med forskelligt pålæg og grønt, en lun ret eller et varmt måltid
  • Efter middagsluren serveres der frugt og brød

  Børnene tilbydes mælk eller vand til måltiderne.

  Jeg har ingen husdyr

  Igennem årene har jeg deltaget i de kurser, som bliver tilbudt dagplejerne.