Gå til hovedindhold

Sheeila Elmhorst Gulgaard

Dagplejer Sheeila Elmhorst Gulgaard

Indhold

  Jeg hedder Sheeila, er fra årgang 1984 og bor sammen med min kæreste Martin, og vores 2 børn.

  Jeg gør meget ud af at give børnene en rolig dagligdag i hjemlige omgivelser fyldt med nærvær og tryghed, godt kammeratskab, samt en masse kram og gode oplevelser. Her er der plads til forskelligheder.

  Jeg synes, det er vigtigt for alle børn, at de kommer godt fra start og at der bliver kigget på det enkelte barns behov for at kunne udvikle sig og sikre barnets livskvalitet i en almindelig hverdag. Derfor glæder jeg mig over, at jeg hver dag er med til at gøre det til en sjov og lærerig dag for dit barn, som har krav på en tryg og velfungerende hverdag.

  Sheeila Elmhorst Gulgaard

  Jeg ønsker at skabe en hverdag, hvor der er muliglighed for at møde det enkelte barn i øjenhøjde og give alle børn en tryg og sjov hverdag med masser af omsorg og nærvær.

  Vores hverdag kan bestå af sang og dans, som fylder meget hos os, da det skaber en god stemning og giver mulighed for bevægelse med mange smil og grin. Vi leger også inde og ude, tager på ture, er kreative med f.eks. hjemmelavet modellervoks, bager boller m.m. Vi har også samvær med kollegaer og deres børn.

  Jeg synes, at det er vigtigt at give børnene en selvværdsfølelse ved at guide og opmuntre det enkelte barn. Jeg gør en indsats for, at børnene bliver selvhjulpne; det giver børnene små daglige succeser og styrker deres selvværd. Derfor har jeg lavet en garderobe til børnene, som er let at bruge for dem, så de har styr på deres sko og overtøj.

  Vi mødes fast en gang om ugen i vores PLUS tilbud, hvor vi er sammen med 1-2 kollegaer og deres børn. Her er vi sammen hele dagen og laver typisk varm mad til frokost.

  I er velkomne til at tage kontakt til mig, så I kan komme på besøg og vi kan hilse på hinanden, inden jeres barn starter hos mig. Jeg ved, det er vigtigt for jer forældre at se og mærke efter, at jeres barn er i trygge hænder. Så inden opstart får vi en snak omkring jeres barn og om, hvordan han/hun kommer bedst ind i børneflokken.

  Jeg følger Næstved dagplejes kostpolitik. Jeg serverer morgenmad til de børn, som ikke har fået det hjemme, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad. Til alle måltider er kosten primært økologisk, og vi sidder ved bordet og spiser sammen. Til maden serveres vand og mælk. Hvis I har særlige ønsker – så lad os tale om det.

  Hos mig bor der 2 hunde, piger af racen Engelsk toyterrier. De elsker at hilse på børnene, men er i bryggerset imens jeres børn er her. Der er gitter for, så børnene kan se hundene, når vi er i køkkenet. Her bor også en kat, som kommer og går, når det passer hende.