Gå til hovedindhold
Ll. Næstved
Vest
Vest_Ll.Næstved

Ann Westergaard Larsen

Ann Larsen

Indhold

  Hej, jeg er en glad, positiv og altid smilende “pige” fra 1968.

  Jeg har siden 1998 haft den fantastiske glæde at kunne åbne mit hjem hver dag for en stribe af skønne og helt unikke børn samt deres forældre. Jeg har dog arbejdet med børn siden 1989 i både vuggestue og børnehave.

  Jeg lægger stor vægt på en rolig og tryg hverdag, hvor børnene hver dag møder en ansvarsfuld voksen, og hvor der er stor omsorg og fokus på hvert enkelt barn.

  Jeg glæder mig til et godt samarbejde omkring jeres barn.

  Jeg har en fast rytme i hverdagen, så børnene bliver mødt med en forudsigelighed hver dag, som er vigtig for at give dem ro og tryghed.

  Når børnene møder ind om morgenen, er der altid sat legetøj frem i gangen, som indbyder til leg, hygge og fordybelse.

  De, som har behov for det, får en lille morgenlur.

  Vi er ude i stort set al slags vejr, så børnene får styrket og udviklet deres sanser og bevidsthed om de forskellige årstider.

  Årstiderne følger vi blandt andet i haven men også tit i skoven, hvor det er nemt at følge dem ganske tæt på. Om efteråret og foråret kan vi lege med alle de skønne blade, og om sommeren kan vi se og lytte til alle skovens dyr. Hjemme i haven har vi mulighed for at lege med sand og vand, og hvad vi ellers kan finde på af spændende ting. Vinteren kan, hvis vi er heldige, nydes i haven med leg i sne men også med små gåture i vores skønne nærmiljø.

  Hvis vejret er koldt og trist, og det ikke rigtig er til udendørs leg, så er vi inde, hvor vi laver forskellige hyggelige aktiviteter. Det kan være motorisk leg på madrassen eller med vores store puder, leg som er god for alle sanserne.

  Vi laver kreative ting som at tegne, male, klippe og klistre.

  Jeg synger og læser meget med børnene, da det har stor betydning for, at de kan udvikle deres sprog.

  Vi besøger og får ofte besøg af mine søde kollegaer og deres børn, så børnene bliver fortrolige med de andre voksne og børn i gruppen. Vi går også i PLUS/legestue i vores gæstehus, hvor vi kan være et par dagplejere sammen med vores børn.

  Når jeres barn skal starte i dagpleje, er det vigtigt at gøre overgangen fra hjemmet til dagplejen så god og rolig som mulig. Dette gøres blandt andet ved at hjælpe barnet med at finde sig til rette i det nye miljø.

  Det er helt naturligt, at det tager tid for barnet at knytte sig til en anden omsorgsperson end mor og far. Så derfor er det meget vigtigt, at I som forældre er trygge og afklarede med at skulle aflevere jeres barn hos mig, også selvom barnet måske vil græde lidt i starten. Dette er helt normalt, og det går heldigvis hurtigt over, lige så snart barnet føler sig helt tryg ved mig.

  Det er vigtigt for mig at vide, hvordan jeres barn har sovet og spist, og hvordan jeres morgen har været, så jeg kan give jeres barn den bedste start på dagen.

  Jeg håber, at vi kan få et positivt og ærligt samarbejde omkring jeres barn, og at I kommer til mig, hvis I har noget på hjertet.

  Medbring:

  Barnevogn, hvis ikke jeg har en, der er ledig.

  Bleer og skumklude

  Skiftetøj, overtøj og fodtøj efter årstiderne

  Sut/bamse

  Jeg sørger for hagesmæk og håndklæde til bleskift.

  Jeg ser meget frem til et godt samarbejde omkring dit/jeres barn.

  Måltiderne indtages i trygge, hjemlige rammer, hvor børnene bliver præsenteret for sund og varieret kost.

  Det gode måltid er også de små hyggelige samtaler, der opstår, når vi sidder og spiser, hvor det er nemmere at have fuld fokus på hvert enkelt barn.

  Jeg har været på kursus i sund kost, og i hvordan man tilbereder maden på en indbydende og pædagogisk måde for børnene.

  Jeg vil gerne være med til at lære børnene gode kostvaner. Jeg tilbyder sund, økologisk og varieret kost, som er tilpasset efter børnenes alder og behov.

  Vi har en hund - Karla.

  Jeg er certificeret DGI-dagplejer (Bevægelsesartister med ble på)

  Derudover følger jeg alle de interne kurser i Dagplejen i Næstved, hvor vi løbende bliver opdateret med nyt inden for børneområdet.

  Blandt andet Førstehjælp, Marte Meo, Babytegn, det pædagogiske måltid.