Gå til hovedindhold

Sabrina Falster Johansen

sabrina Johansen

Indhold

  Jeg hedder Sabrina Johansen. Jeg er født i 1989. Jeg bor sammen med min mand Jesper. Sammen har vi to skønne børn.

  Det har altid været en drøm for mig at skulle være dagplejer. Jeg synes, det er vigtigt  at skabe trygge rammer for børnene, at give dem omsorg, kærlighed og tryghed og at se deres udvikling i den tid, de er hos mig.

  Det at være sammen med børn giver mig en stor glæde, og jeg er sikker på, at børnene har det godt hjemme hos mig.

  Fra klokken 7.00 – 9.00 er der modtagelse af børnene og eventuelt en formiddagslur.

  Klokken 9.00 spiser vi boller, og vi holder en lille samling med sang, efter vi har nydt vores bolle.

  Klokken 9.30 starter aktiviteterne og læringen. Jeg elsker at være kreativ med børnene. Det kan være i form af gåture/ude leg, øve sprog, samle puslespil, klippe klistre, male/tegne, lytte til musik, synge/danse og hoppe eller tumle på madrasser.

  Nogle dage tager vi på tur ud og besøger mine kollegaer, eller de kommer på besøg hos os.  Dagens aktiviteter vil som regel være med øje for den igangværende læreplan i større eller mindre omfang. Der er altid fokus på læring igennem dagen.

  Når vores samarbejde begynder/starter, og I skal til at aflevere jeres barn hos mig, laver vi sammen et indkøringsprogram, der tilgodeser jeres barns behov. Om det skal være en lang eller kort indkøring, tilpasser jeg det enkelte barns behov.

  Inden opstart er I velkommen til at komme og besøge mig for at se, hvordan min dagpleje er indrettet, og se hvem jeg er.

  Jeg sørger for, at jeres barn får varieret økologisk kost.

  Til morgenmad serveres havregrød eller brød (i forhold til, hvor barnet er i sin udvikling)

  Til formiddag serveres boller og frugt

  Til frokost vil der hovedsageligt blive serveret rugbrød med forskelligt pålæg og grønt. En gang imellem vil jeg servere varm mad, for at børnene får så varieret kost som muligt. Der vil blive serveret mælk og vand.

  Til eftermiddag serveres der frugt og vand

  Jeg har en hund og en kat i huset, som ikke er sammen med børnene.

  Jeg er blevet undervist i at lave lærerplaner, så jeg kan planlægge min dag, med fokus på netop den læring, jeres barn har brug for.