Gå til hovedindhold

Bitten Raahauge Larsen

Indhold

  Jeg hedder Bitten, og jeg er fra 1966. Jeg er gift med Poul. Vi har Trine fra 1998 og Camilla fra 1991, som har vores første barnebarn, Vi er en røgfri familie.

  Mit job som dagplejer har været en livsstil siden 1994, som jeg trives rigtig godt med. Jeg bor i et naturskønt område, hvor der er rig mulighed for at fordybe sig i lyde og med masser af plads at boltre sig på. Min familie betyder rigtig meget for mig. De er en del af hverdagen, som børnene også nyder glæde af. Mit glade og positive syn på livet kommer børnene til at mærke, da jeg altid bruger god tid på omsorg, nærvær, ro og anerkendelse. Alle børn får mulighed for at deltage i læring, som foregår i trygge omgivelser samtidig med, at de får oplevelser og nye udfordringer. De vil samtidigt blive guidet i deres relation til hinanden.

  Jeg varetager følgende opgaver for Lundbakkegruppen:

  . Grupperepræsentant for Lundebakke

  . Planlægning ved ferie og fridage for Lundebakke

  . Planlæg kalender med vores gæsteplejehus Ellebæk

  . Gruppens web ansvarlige

  Jeg lægger vægt på, at afleveringerne for alle børn om morgenen bliver afviklet i en god og rolig atmosfære og i samme struktur og rutiner hver dag. Derfor modtager jeg barnet, hvor jeg sidder på en skammel, og jeg er derved i øjenhøjde med børnene. Vi får en dejlig start på dagen, klar til krammer, og vi vinker farvel til far og mor. De børn, der er kommet, vil også tage imod. På den måde vil I lære de andre børn at kende, så I kan få en snak om jeres barns venner derhjemme, og hvad vi har lavet i dagplejen "hos Bitten i dag". Jeg tager billeder af jeres barn i dagplejen. Det er altid dejligt med gode minder at se tilbage på fra en dejlig barndom i Dagplejen. Og billederne kommer på nembørn, hvor I kan følge med i deres hverdag.

  Jeg vægter stort, at alle får opmærksomhed, omsorg, nærvær, ro og anerkendelse. Alle får mulighed for at deltage i læring og trygge omgivelser samtidig med, at de får oplevelser og nye udfordringer, således de udforsker deres nysgerrighed. De vil i den sammenhæng blive guidet i deres konflikthåndtering.

  Om vinteren foregår aktiviteterne mere indendørs, mens resten af året foregår næsten alt

  Udendørs. Vi starter vores pædagogiske planer efter klokken 9.00

  Jeg ser frem til et gensidigt og ærligt samarbejde omkring jeres barns velbefindende og udvikling, som vil være vigtig for trivslen. Jeg tager imod udfordringer, og har I spørgsmål omkring mit gøremål i dagligdagen, vil jeg gerne uddybe dem, så der ikke opstår tvivl.

  Jeg ser frem til at tage imod jer og jeres barn, og jeg håber på et godt samarbejde.

  Og I er velkommen til at maile spørgsmål, hvis I har det.

  Når vi snakker sammen første gang, får vi en fælles aftale om, hvornår og hvordan vi i fælleskab skal begynde vores samarbejde.

  Jeg følger med i udviklingen, og jeg giver sund og varieret kost. Børnene får lov at se, føle og smage på forskellige råvarer. Til måltiderne vil der serveres vand eller mælk. Så snart de kan håndtere en lille kande, hælder de selv op i glasset. Vi hjælper hinanden med at dække bord, og jeg smører mad efterhånden, som den ønskes. De er hjælpsomme overfor hinanden, når de er med til at sende et fad rundt med mad til hinanden. De lærer den gode oplevelse omkring spisebordet såsom at sige tak for mad og vente på, alle har spist færdigt.

  Det er vigtigt for mig, at der er ro og hygge til måltiderne, med snak om dagens oplevelser. Det giver børnene gode kostvaner i fremtiden.

  Vi har ingen dyr

  . Grunduddannelse for dagplejere

  . Samspil og relationer i pædagogiske arbejde

  . Leg med sprog

  . Børns kompetenceudvikling 0-5 år

  . Måltidet i pædagogiske arbejde

  . Forældresamarbejde i pædagogiske dagtilbud

  . Børns motorik, sansning og bevægelse

  . Kvalitet i offentlige serviceydelser

  . Børn og familier med behov for særlig støtte og omsorg.

  . Førstehjælpskurser og opfølgende kurser hver andet år.

  . Efteruddannelse 

  . Kompetence hjul

  . 4 dages kursus Børne intra, kompentence, læreplaner og babytegn

  . 2 dags kursus på Avnø naturcenter ”små børn og natur”

  . DGI Certificeret kursus

  . Internt kursus i dagplejens kerneopgave

  . Web opdatering

  Forrige Næste