Gå til hovedindhold

Rikke Schmidt Crone Sørensen

Rikke Sørensen

Indhold

  Jeg hedder Rikke, og jeg er en frisk dame/ kvinde. Jeg er en positiv, ærlig og glad person. Jeg er fra 1980. Jeg er gift med Martin som er murer. Sammen har vi 3 børn, Patrick fra 2005, Lærke fra 2008 og Laura fra 2011. Vi har også en lille hund (Ludvig), som børnene ikke kommer i kontakt med. Vi bor i et røgfri hjem. Jeg er uddannet social og sundhedshjælper, og jeg har arbejdet på plejehjem i mange år. Jeg startede som dagplejer i november 2018.

  Jeg giver børnene en stille og rolig hverdag med masser omsorg og tryghed. Jeg lægger meget vægt på en god aflevering, da det betyder rigtig meget både for barn og forældre at starte dag godt. Vi lærer at respektere hinanden og give plads til hinanden. Vi er meget ude enten ved leg i haven eller ved at gå tur. Da jeg bor ud til marker, har vi også fasaner, rådyr og rigtig mange fugle, vi kigger på. Min egen familie er også en stor del af hverdagen, da jeg jo har to store piger, som kommer hjem efter skole, og de elsker at lege med børnene.  Vi starter dagen her hos mig med leg, indtil alle er kommet cirka klokken 9.00 Derefter holder vi samling, hvor vi får noget at drikke og lidt at spise. Dernæst synger vi nogle sange eller bare hygger lidt. Derefter går vi enten ud og leger, vi går tur. eller vi er sammen med en/flere dagplejere. Klokken cirka 11.30 spiser vi middagsmad, og derefter er det tid til middagslur. Cirka klokken 14.30 spiser vi så frugt.

  Jeg lægger stor vægt på, at børnene får en god opstart, da det er meget vigtigt, at børnene følger sig trygge. Det er nu, de skal lære at være sammen med andre og respektere hinanden.

  Formiddag: Der får vi lidt frugt samt lidt brød.
  Middag: Der får vi rugbrød med forskelligt pålæg samt lidt grønt.
  Eftermiddag: Der får vi frugt samt lidt brød

  Jeg har en hund, som hedder Ludvig. Han er ikke sammen med os.

  DGI
  Førstehjælp som fornyes hver 2 år
  Læreplaner
  Sprogklog med ble 0-3 år