Gå til hovedindhold
Skallegården
Syd
Syd_Skallegården

Carina Schmøde Kirling

Carina Schmøde Kirling

Indhold

  Henne hos mig følger der ikke blot anerkendelse, omsorg og struktur med, men også tryghed, nærvær og plads til fordybelse. Jeg ser det enkelte barn og gør mit for, at børnene kan trives og udvikle sig - i trygge rammer. Hos mig er der plads til sjov og ballade, men også til masser af kram og forudsigelighed.

  Mit Navn er Carina, jeg er gift med Pierre. Sammen har vi 3 børn - Liam fra 2012, Sasha fra 2013 og Majse fra 2017. 

  Jeg er uddannet social og sundhedsassistent men valgte i 2019 at søge som dagplejer i Skallegårdsgruppen. Jeg nyder og elsker mit arbejde. Det er helt fantastisk at se den udvikling, jeres barn gennemgår, mens det går i dagpleje.

  Jeg er en glad og positiv person. Jeg elsker at være kreativ, hvilket smitter af på hverdagen med dagplejebørnene. Vi går ud så tit vejret tillader det og finder sten til at male på, blomster, kogler, pinde og så videre til at lave andre kreative sysler af. Vi kigger på dyr ude i naturen, hopper i vandpytter, ruller os i græsset, leger med kartoffelmel og meget andet, så vi får brugt alle sanserne.

  Jeg elsker at tage på tur med børnene, både gåture og i vores ladcykler. Vi er så heldige, at der både er skov, havn og sandbakkerne omkring os.

  Ved højtiderne laver vi småkager, fastelavnsboller, julefrokost, påskefrokost og hvad vi ellers finder på.

  Jeg glæder mig til et fremtidigt samarbejde med jer og jeres guldklump.

  Klokken 6.30 åbner jeg – her vil jeg tilbyde morgenmad til dem, som ønsker det.

  Børnene afleveres senest klokken 9, med mindre andet er aftalt. Klokken 9 får vi også lidt formiddagsmad i form af lidt brød, ofte hjemmebagte boller, og frugt og grønt.

  Herefter går vi i gang med dagens aktiviteter. Hele dagen arbejder jeg ud fra min læreplan, som kan indeholde:

  • Krop, sanser og bevægelse
  • Natur, udeliv og science
  • Alsidig personlig udvikling
  • Sociale kompetencer
  • Kommunikation og sprog
  • Kultur, æstetik og fællesskab

  Klokken 11 spiser vi frokost, hvor jeg følger Dagplejens kostpolitik, som er økologisk, så vidt muligt, sund og varieret kost, og det skal være sanseligt og lækkert, vand og mælk til maden. Jeg serverer altid grøntsager til måltiderne og indimellem får vi også lune retter til frokost. Dette er af erfaring noget børn rigtig godt kan lide. Vi eksperimenterer lidt med maden, farver for eksempel mælken rød, hvilket godt kan give børnene en helt ny oplevelse af noget, der “bare” er mælk.

  Herefter gør vi klar til middagslur. Når børnene er vågnet, får de eftermiddagsmad i form af lidt brød og grønt/frugt, hvis de har lyst.

  Kommende samarbejde:

  Mine forventninger til det kommende samarbejde er gensidig respekt, åbenhed, fælles dialog om jeres barn og vigtigst - ærlighed. Vi samarbejder om det samme mål – nemlig at gøres jeres barn klar til livets udfordringer og ikke mindst børnehaven.

  Spørg gerne – vi er her for at hjælpe hinanden. I skal føle jer trygge ved at aflevere jeres guldklump her. Jeg fortæller derfor også, hvordan dagen er gået, hvad vi har lavet og tager billeder som kommer på nemBørn, hvor I kan se dem, hvis I altså tillader det.

  En opstart hos mig er svær at beskrive, da det er enormt individuelt, og jeg lægger vægt på at følge barnet. Men den kunne for eksempel være som følger:

  1. og eventuelt 2. dag sammen med mor/far i en time eller 2
  2. og/eller 3. dagen afleverer I og går en times tid eller så længe jeres barn er glad og tilfreds
  3. og/eller 4. dagen gør vi eventuelt det samme eller længere alt afhængig af jeres barn

  Jeg ringer selvfølgelig, hvis det går helt skævt og I er også altid velkomne til at kontakte mig.

  Vi har hund, en sød Beagle som hedder Luna og er fra maj 2021.

  Luna er lukket inde i et andet rum, når dagplejen er åben.

  Jeg deltager løbende på kurser og har allerede været afsted flere gange siden jeg startede. Kurserne er vigtige både for jeres barn og for mig, så jeg kan variere jeres barns hverdag med gode aktiviteter og viden.

  Kurser / efteruddannelser:

  Basis førstehjælp

  Førstehjælpskursus børn 0-4 år

  Læreplaner

  Kompetencehjul

  Musik

  Dialogisk læsning

  DGI certificering 

  Forrige Næste