Gå til hovedindhold

Dorthe Skjold Hemmingsen

Dorthe Hemmingsen

Indhold

  Jeg hedder Dorthe og er fra november 1967. Jeg har været dagplejer siden november 1998.  Jeg er uddannet køkkenleder og arbejdede som køkkenassistent i 7 år.                                   

  Jeg er positiv, glad, og vægter tryghed, omsorg og glade børn i harmoniske omgivelser.
  Børn udvikles bedst i en tryg og genkendelig hverdag.

  Hos mig vil jeres børn opleve en hverdag fyldt med omsorg, nærvær og gode små stunder. Jeg har fokus på, at hvert enkelt barn bliver set og hørt hver dag, og jeg sørger for, at dagen er fuld af gode oplevelser både ude og inde. Jeg elsker at være ude, være kreativ, danse og hygge med lidt sundt fra køkkenet eller haven.

  Mit ønske er at skabe en harmonisk og spændende hverdag med input fra vores verden omkring os, inde som ude, og skabe en god relation til de andre børn og voksne i dagplejegruppen.

  Jeg arbejder med læreplaner, dialogisk læsning, DGI-aktiviteter, de forskellige kompetencer og meget andet. Det er vigtigt at styrke de sociale kompetencer og forberede barnet på PLUS-tilbud, gæstepleje og senere børnehave.    

  Når jeres barn starter hos mig, planlægger vi nogle besøg hos mig sammen med jer forældre og nogle små besøg, hvor jeres barn er hos mig alene, så vi stille og roligt får vænnet jeres barn til at være alene hos mig, og jeres barn vænner sig til, at I går og kommer tilbage igen.

  Næstved Dagpleje har en kostpolitik, der sikrer børnene en god, sund og varieret kost. Kostpolitikken siger blandt andet grønt og groft til alle måltider, samt at maden skal være lækker og se indbydende ud, og så vidt det er muligt også være økologisk.

  Vi har ingen husdyr. Kun et par katte fra området der kommer og hilser på i haven.

  Grundkursus for dagplejere

  Efteruddannelse for dagplejere

  DGI (Bevægelsesartister med ble på – for børn i Dagplejen)

  Kompetencehjul

  Avnø Naturkursus

  Brobygning

  Førstehjælp

  Børn med særlige behov

  Det pædagogiske måltid

  Motorik

  Pædagogik og indretning (Pistoia)

  Udvikling, læring af menneskesyn

  PUTU (personlig udvikling til uddannelse)

  Kid-projekt (kvalitet i Dagplejen)

  Samspil og Relationer

  Babytegn

  Penselmassage