Gå til hovedindhold

Janne Lundborg Andersen

Janne Andersen

Indhold

  Jeg hedder Janne, og jeg er fra 1967.

  Jeg er en glad og udadvendt kvinde, som i 23 år har arbejdet med børn. Jeg har arbejdet med børn i alle aldre, og siden 1999 har jeg passet Næstveds guld i min dagpleje.

  Hos mig vil I opleve en hverdag fyldt med omsorg og glæde, og jeg har fokus på hver enkelt barns trivsel og udvikling.

  Jeg støtter og motiverer børnene i dagligdagen, med udgangspunkt i deres kompetencer, og hvor deres interesse er. Lige nu elsker vi at slippe fantasien løs, når der skal findes “ ABER “ i træet efterfulgt af en gyngetur “ helt op til himlen”, hvor vi måske er heldige og kan se en engel.

  Jeg hedder Janne, og jeg er gift med Kim, som er Falckredder.

  Vi har tilsammen 3 børn, som alle er flyttet hjemmefra. Vi bor i et dejligt parcelhus med en stor have, hvor der er masser af plads til at udfolde sig på.

  I nærheden findes skov, grønne områder, samt legepladser.

  Før jeg blev dagplejer, har jeg arbejdet i vuggestue, børnehave, SFO og skole.

  Fritiden går med at træne hunde og gå på jagt. Jeg er kreativ og elsker at gå og sysle i haven. Jeg kan godt lide at være fysisk aktiv både sammen med børnene og i fritiden.

  Hos mig lægger jeg vægt på at skabe trygge og rolige omgivelser. Jeg har mit fokus på at være nærværende i hverdagen med børnene. Det gør jeg ved at være anerkendende og yde omsorg. Der er god plads på mit skød.

  Vores hverdag foregår meget tit i haven, hvor vi fordyber os i de små nære ting såsom at kigge på små insekter, hoppe i vandpytter, rulle ned af bakken, lave forhindringsbane eller bare fri leg.

  Inden I starter hos mig, er I velkomne til at komme på besøg, så vi kan hilse på hinanden.

  Jeg lægger vægt på en stille og rolig opstart. En opstart, hvor vi sammen finder ud af, hvad der fungerer for netop jeres barn. Jeg skaber en tryg hverdag med genkendelige rutiner, så jeres barn hurtigt finder ud af, hvad det vil sige ”at gå i dagpleje”.

  Jeg ønsker, at vi kan have et godt samarbejde om jeres barn.

  Jeg lægger vægt på, at børnene får en sund og varieret økologisk kost. Derfor serverer jeg altid grøntsager til vores rugbrødsmadder, og af og til får vi en lun ret.

  Jeg bager som regel boller om morgenen, så de børn, der kommer til morgenmad, får en lun bolle. Resten serveres i løbet af formiddagen og eftermiddagen.

  Om sommeren høster vi tomater og agurker fra drivhus, og de børn, der kan være med til at skrælle og skære, hjælper til, når jeg laver mad. Børn, der deltager i madlavning og borddækning, får mere lyst til at smage på forskellige ting.

  Jeg har labradorerne Hope og Joy. De er ikke sammen med børnene, men børnene vil kunne se dem bag glasdøren til gangen. Jeg bruger dem på jagt og til markprøver, så de er godt opdraget.

  Dagplejens grundkursus,

  Førstehjælp, der hyppigt bliver vedligeholdt.

  Temadage omkring:

  Tosprogede børn,  

  Anerkendende kommunikation,

  Konfliktløsning med Lars Klingert,

  Putu kursus,

  Natur kursus på Avnø,

  Udsatte og sårbare børn,

  Marte eo,

  forældresamarbejde,

  Samspil og relationer,

  ”Det pædagogiske måltid”.

  Senest er jeg blevet certificeret DGI Dagplejer.