Gå til hovedindhold

Marie Louise Rosengren

Marie Rosengren

Indhold

  Jeg hedder Marie og er født i 1983. Jeg er gift med Michael og sammen har vi to børn, Christian fra 2004 og Sigrid fra 2006.

  Jeg er et meget glad væsen, energisk og omsorgsfuld har jeg også ry for at være. Det afspejler sig i mit job som dagplejer. Alle de små smil og kram jeg får i min hverdag, gør mig kun endnu gladere.

  Dagplejeprofil

  I min dagpleje tilbyder jeg, masser af nærvær, humor og en tryg hverdag. Min store have vil det meste af sommeren danne ramme for min dagpleje, hvor vi er ude det meste af dagen. I min dagpleje er vi ikke bange for at blive beskidte, når vi graver regnorme op, finder snegle eller hvad ellers vi møder af kryb og kravl. Børnene vil altid blive tilbudt sund og nærende mad, hvor det meste vil være økologisk. Det er vigtigt for mig at jeg er tydelig i min kommunikation, både over for børn og forældre.

  Hverdagen i ca. tider

  Fra 7.00 til 7.30 Morgenmad.

  Fra 7.30 til 8.45 Legetid inde eller ude. Formiddagslur til dem der har brug for det.

  Fra 8.45 til 9.15 Formiddagsmad.

  Fra 9.15 til 11.00 Legetid inde eller ude, gåture, andre aktiviteter.

  Fra 11.00 til 12.00 Frokost.

  Fra 12.00 til 15.00 Middagslur for alle.

  Fra 15.00 til 15.30 Eftermiddagsmad, frugt.

  Fra 15.30 til 16.45 Legetid.

   

  Jeg gør meget ud af, at hverdagen hos mig skal være tryg og rar. Vi skal hygge os, lege, gå ture og have masser af nærhed.

  Vi leger meget i haven, hvor der er sandkasse, gynge, rutsjebaner, cykler, legehus og en masse andet legetøj. Vi finder snegle, edderkopper og andre små krible-krable dyr, alt imens vi bliver beskidte og får jord på fingrene. Om sommeren er vi gerne ude hele dagen.

  Indendørs er vi i min stue. Der er masser af plads til at udfolde sig, og en dejlig blød sofa, hvor vi kan sidde og læse.

  Jeg følger Dagplejens kostpolitik. Køber økologisk med fornuft.

  Jeg tager selvfølgelig hensyn til det enkelte barn, for eksempel med hensyn til allergi, kulturel baggrund med mere. Skal det enkelte barn have særlig kost, skal man selv medbringe det.

  Til babyen tilbyder jeg øllebrød og havregrød. Specialmælk og babygrød skal man selv medbringe.