Gå til hovedindhold

Stig Bjarne Jensen

Stig Jensen

Indhold

  Jeg hedder Stig og er gift med Connie, der også er dagplejer. Vi har arbejdet sammen siden 2012. Vores hjem er røgfrit og uden husdyr.

  Inden jeg blev dagplejer, har jeg arbejdet i Københavns lufthavn i 22 år.

  Jeg bruger min fritid på, børnebørn, ture i kajak, gå og løbeture, og på camping.

  Det er vigtigt for mig, at børnene er trygge og glade. Vi samles om formiddagen, hvor vi spiser lidt mad og synger. Vi forsøger at komme meget ud; det kan være i haven, skoven, op og se om hestene er ude og finde ud af, hvordan vejret er i dag. Da vi har fordelen af at være to, giver det os en mulighed for at dele børnene op, så for eksempel de store kommer ud i regnen, hoppe i vandpytter og så videre. Vi arbejder meget med venskaber; alle er lige meget værd og alle kan bidrage til fællesskabet.

  Jeg finder det vigtigt, når jeres barn starter, at det sker i samarbejde, så I og jeres barn kan blive trygge ved min dagpleje.

  For eksempel starter I med at være hos mig i cirka 1 time den første dag, og så snakker vi om, hvordan det skal være fremadrettet.

  Jeg sørger for, at børnene får en sund og varieret kost med vægt på økologisk mad. Vi får rugbrød 4 gange om ugen med grøntsager og mælk til og en dag får vi grød.

  Vi får formiddagsmad klokken 9. Det kan være boller med grøntsager og vand til.

  Klokken cirka 11 er der frokost.

  Eftermiddagsmad er klokken cirka 14.30. Det kan være frugt, brød med ost og vand.

  Jeg har ikke husdyr.

  Jeg har været på dagplejens grundkursus, flere efteruddannelses kurser, førstehjælp og er certificeret DGI-dagplejer (idræt).

  Forrige Næste