Gå til hovedindhold

Cecilie Petersen

Profil billede kvinde

Indhold

  Jeg hedder Cecilie og er fra 1991. Jeg bor sammen med min kæreste Nikolaj, som arbejder som ingeniør i København. Han vil have et par hjemmearbejdsdage en gang imellem, hvor I vil kunne møde ham. Derudover har vi to hjemmeboende børn, Noah fra 2008 og Philine fra 2019. Dem vil jeres børn få kendskab til om morgenen, inden de skal i henholdsvis skole og vuggestue og igen om eftermiddagen.

  Jeg går meget op i, at hverdagen sker efter børnenes behov i hjemlige omgivelser. Trivsel, velvære, anerkendelse og tryghed er nøgleordene for min dagpleje.

  Jeg har et stort og lyst legeværelse, hvor vi kan lege, tumle, læse bøger og være kreative. Vi vil gå ture, besøge legepladser, lege i haven og bruge naturen til leg og læring.  Derudover vil vi også besøge andre dagplejere og få besøg.

  Det er vigtigt for mig at se hvert enkelt barn og udvikle barnet ud fra alder og behov. Vi skal lære at lege sammen som gruppe og kunne fordybe sig i enkelte ting hver for sig.

  Vi begynder med et opstartsmøde, hvor vi kan hilse på hinanden og I kan se min dagpleje. Jeg lægger vægt på en god kommunikation og forståelse fra begge parter fra begyndelsen.

  I starten kommer I på nogle korte besøg, så jeres barn bliver trygt ved mig og de andre børn. Herefter planlægger vi sammen, hvordan det videre forløb skal være ud fra jeres barns behov.

  Der bliver serveret en sund, varieret og økologisk kost.

  Der vil blive serveret morgenmad, hvis man kommer tidligt, og derefter formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad.

  Jeg har en lille blandingshund på 4 år, der hedder Zigga. Hun vil være for sig selv i løbet af dagen.

  Forrige Næste