Gå til hovedindhold

Arina Andersen

Indhold

  Hej, jeg hedder Arina, og er en stolt certificeret DGI- og Mindfulness dagplejer, som elsker sit job. Et job, som jeg har fået helt ind under huden, ikke kun fagligt men også personligt, som er blevet en livsstilsændring. Jeg nyder at have den tætte relation til barnet, og derved blive en stor del af barnets nye hverdag.

  En hverdag fyldt med sang og glæde, leg, læring og udvikling. Som aktiv dagplejer går jeg blandt andet op i økologi og naturen. Vi er meget ude, hvor jeg følger barnets spor og guider barnet i sin udvikling. At opleve barnets udviklingsforløb og se barnets begejstring, når det mestrer sine sejre. Ja, det er helt unikt og fylder mig med glæde og anerkendelse til barnet.

  Min lille børnegruppe på 4 faste børn gør det muligt for mig, at jeg altid har tid til det enkelte barn. Derfor er jeg så utroligt glad for mit arbejde.

  Jeg har et stort hjerte til mine dagplejebørn. Jeg har været dagplejer siden 2001 og er stadig vildt betaget af jobbet. Det er så livsbekræftende for mig at følge de mindste børns udvikling og se dem vokse og blive børnehaveklar. Dette er noget ganske særligt for mig – med en lille tåre på kinden.
  Jeg lægger stor vægt på ærlighed, tryghed, nærvær, omsorg, empati, anerkendelse, varme og glæde.

  Jeg håber, I har lyst til at læse mere om min dagpleje her på hjemmesiden, da dette lille skriv ikke giver et helt komplet billede af mig eller vores hverdag i dagplejen.

   

  I min hverdag med børnene arbejder jeg fagligt ud fra Den Styrkede Pædagogiske Læreplan, og kommer derved rundt om alle børnenes kompetencer og mål med Hvad børnene lærer, Hvorfor og Hvordan de lærer det.

  I hverdagene synger vi meget og har sang og rytmik. Her får barnet sangglæde og bevægelse, hvor børnene er meget begejstret for sangtasken med alle rekvisitterne til.

  Vi har en masse aktivt udeliv og bruger naturen hele året. Her får børnenes fantasi og sanser frit spil, og de danner deres egne erfaringer.

  Vi har tit DGI: idræt, leg og bevægelse, hvor barnet lærer at bruge og kende sin krop på forskellige måder. Dette giver barnet glæde ved at være en del af et sjovt fællesskab.

  Samtidig er der også plads til hyggestunder og kreativitet, som giver ro til barnet med fordybelse og nærvær.

  Med Mindfulness laver vi børneyoga og mindfulnessaktiviteter, hvor vi synger, leger, griner og bevæger os sammen. Hvis barnet har brug for en ekstra pause, i en ellers aktiv hverdag, giver jeg guidede børnemeditationer. Her finder vi ro, nærvær og fordybelse sammen, som virker beroligende på barnet. Det styrker barnets selvværd, skaber overskud og støtter barnet i at mærke sig selv, lige her i nuet.

  I er altid velkomne til at skrive til mig, og vi kan aftale besøg. Her kan jeg vise jer dagplejens rammer og fortælle jer meget mere om vores indholdsrige hverdag. Det er jo jer, der kender jeres barn bedst og kan mærke efter, om denne plads føles rigtig for jeres kæreste barn. Derefter vil jeg glæde mig til, at vi i fællesskab laver en plan over opstarten og byde jer hjertelig velkommen.

  Der er morgenmad, hvis barnet ikke har spist hjemmefra. Ellers er der formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad med frugt og grønt til. Her bestræber jeg på at gøre det så økologisk som muligt.

  Jeg har ingen husdyr.

  Certificeret Mindful dagplejer og Certificeret DGI idrætsdagplejer.

  Forrige Næste