Gå til hovedindhold

Connie Hansen

Billede af Connie

Indhold

  Jeg hedder Connie og er en glad, positiv, omstillingsparat og udadvendt dagplejer.

  Jeg lægger vægt på en hverdag, hvor tryghed, nærvær og anerkendelse er i fokus, samt at børnene får tid, ro og mulighed til fordybelse, læring og udvikling.

  Hos mig er udelivet en rigtig stor og vigtig del i hverdagen.

  Jeg er en årgang 1963 og bor i en lille landsby, der hedder Fodby cirka 6 km fra Næstved, i et etplanshus med udsigt ud over åben mark. Mit hus er indrettet med legeværelse og med de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, da vi leger i det meste af huset.

  Udendørsarealet er opdelt i to; den ene del er en gårdhave, som bliver brugt som legeplads.

  Jeg er gift med Per og sammen har vi tvillingedrenge, som hedder Nikolaj og Kenneth født i 1988. De er begge flyttet hjemmefra og ydermere har vi et barnebarn, som er født i 2017 og hedder Emil.

  I hverdagen lægger jeg vægt på læring og udvikling for barnet i hjemlige omgivelser baseret på – tryghed – nærvær – omsorg – anerkendelse og forudsigelighed. Jeg opholder mig meget ude i naturen, da jeg er af den overbevisning, at det giver nogle sunde – nysgerrige – glade og velfungerende børn. Her er også rig mulighed for aktiviteter; det er kun fantasien og rummeligheden, der sætter grænser .

  Jeg har et tæt samarbejde med min kollega Sonja i Vallensved. Vi laver blandt andet en gang om året et stort projekt sammen med vores børn og som bliver afsluttet med et forældrearrangement.

  Jeg bruger også meget den fantastiske mulighed, jeg har i at cykle med alle 4 børn.

  Jeg deltager i PLUS-tilbud en gang om ugen i ulige uger i Dagplejens Gæstehus på

  HC Andersens Vej. Det er også der, børnene primært kommer hen ved mit fravær, så det er en god måde at lære Gæstehuset og personalet at kende på.

  I lige uger deltager jeg i PLUS i mit nærmiljø, som vil være Mødestedet i Vallensved eller Samværshaven ved Fodby Kirke.

  Jeg bor ikke langt fra Fodsporet og der er muligheden også at benytte Shelter pladsen, som jeg også ofte gør.

  Derudover er jeg grupperepræsentant for gruppen Vest Troldene og jeg er i festudvalget for Dagplejen.

  Indkøring af et nyt barn er hos mig individuelt og noget vi aftaler i fællesskab.

  Børnene får tilbudt en varieret kost, hvor jeg følger Dagplejens kostpolitik, med sund og alderssvarende kost. Jeg laver varm mad en gang om ugen og indimellem bager jeg med børnene. Jeg gør meget ud af spisesituationerne, der skal være hyggelige – god tid til at spise – et veldækket bord - at maden skal se rigtig indbydende ud. Jeg inddrager børnene meget, så selvhjulpenhed og sprog bliver styrket.

  Jeg har en kat der hedder Mickey. Jeg er godkendt med hund, da vi indimellem passer vores søns Labrador, som vil være adskilt fra børnene.

  Jeg er handelsuddannet i 1983; derefter arbejdede jeg på plejehjem med unge handicappede.

  I 1987 blev jeg dagplejer. Jeg har altid arbejdet meget med børn. Blandt andet har jeg 16 års erfaring som børne-/ungdoms gymnastikinstruktør. Jeg har løbende deltaget i kurser og efteruddannelse i dagplejeregi.

  Jeg er i 2017 blevet certificeret DGI-dagplejer og i 2019 er jeg certificeret som Mindful Dagplejer.

  Forrige Næste