Gå til hovedindhold

Glennie Ellebjerg Søgaard

Indhold

  Jeg er en dagplejer, der er meget omsorgsfuld, og her hos mig får børnene en masse knus og kram.
  Jeg lægger vægt på, at børnene får en masse omsorg, og at de får en tryg og nærværende dagligdag.
  I min dagpleje vil jeres barn opleve at blive en del af min familie.
  Jeg glæder mig til at hilse på jer og jeres guldklumper.

  Jeg hedder Glennie og er fra 1970.

  Jeg er gift med Christian (1966) og sammen har vi 3 hjemboende børn: Frederik (2001), Alexander (2002) og Josefine (2004)

  Jeg startede som dagplejer i 2012, hvilket jeg er meget glad for. Jeg har et meget positivt syn på tilværelsen, og jeg er glad for de små daglige oplevelser og rutiner.

  Hos mig er børnenes trivsel i højsædet. Børnene skal føle sig mødt, set og hørt på med hver deres personlighed. Jeg indretter hverdagen i balance mellem det enkelte barns behov og forudsætninger og fællesskabets. Jeg bruger dagens faste rutiner til at skabe tryghed og nærvær med forudsigelighed og genkendelighed. Jeg bruger dagens situationer, store som små. Afhængig af børnegruppen er vi mest udenfor. Både inde og ude er selvhjulpenhed i fokus. Alt det børnene selv kan, gør de. Når vi er ude, giver det børnene mulighed for at bruge og udforske deres krop og blive udfordret på deres sanser, når de mærker vind og vejr, finder insekter og rører mudderkager med mere.

  Jeg vægter et godt samarbejde mellem forældre og mig som dagplejer rigtigt højt. Ærlighed kommer frem for alt. Man kan kun rette op på problemer, man kender til.

  Hverdagen:

  Klokken 7.00 åbner dagplejen: Der vil blive tilbudt morgenmad efter behov.

  Hver 14. Dag går vi i legestuen, hvor vi er hele dagen.

  Klokken 9.00 Børnene må gerne være afleveret senest klokken 9.00 (hvis ikke andet er aftalt). Der bliver tilbudt brød, frugt/grønt og mælk/vand.

  Dette skaber fællesskab og en god start på dagen

  Klokken 9.30 er vi kreative, vi læser, samler puslespil, lytter til musik, eller bager, eller vi går ud i haven og leger, går måske en tur. Vi mødes nogle gange med de andre dagplejere på legepladsen eller i tumlesalen Her lærer børnene at være en del af et større fællesskab.

  Klokken 11.00 spiser vi frokost, og ved 12.30 tiden er det tid til eftermiddagslur.

  Klokken 15.00 er der eftermiddagsmad, hvor der bliver tilbudt brød, frugt/grønt og mælk/vand. Derefter er vi inde eller går ud og leger.

  Opstarten bliver tilpasset det enkelte barn og familie. Der kan være mange behov, der skal dækkes. Det er vigtigt, at alle får en tryg opstart.

  I dagplejen følger jeg Dagplejens retningslinjer for kostpolitikken. Basisvarer er økologiske.

  Jeg har 2 katte og 1 hund.

  Har taget grunduddannelsen for dagplejere.

  Førstehjælp

  Dialogisk læsning

  Babytegn

  Internt kursus

  Jeg er certificeret DGI dagplejer

  Forrige Næste