Gå til hovedindhold

Helle Mørkeberg Christiansen

Indhold

  Jeg hedder Helle og er oprindelig uddannet salgsassistent i belysning. Jeg blev ansat som kommunal dagplejer i august 2001. Jeg har 2 børn, Marc og Adam, som er flyttet hjemmefra. Min kæreste hedder Knud.

  Jeg er certificeret mindfulness og certificeret DGI (Dansk gymnastik og idræt) Jeg vægter højt at bruge det dagligt.

  Jeg brænder for, at børnene får et godt selvværd, bliver selvhjulpne og får et godt sprog og god sprogforståelse. Vi er ude mest muligt.

  Jeg er ikke ryger, og mit hjem er røgfrit.

  Jeg lægger vægt på, i fællesskab med børnene,  at få en rolig og forudsigelig dag med struktur og genkendelighed, hvor der også er plads til impulsive indslag.

  Jeg lægger vægt på, at børnene får brugt deres kompetencer i forhold til selv at kunne tingene ex tage tøj af/på, hælde op, bruge toilet/potte m.m

  Vi bruger mit mindfulness kursus til at skabe fordybelse og finde ro i kroppen.

  Inden barnet starter i dagplejen, er I meget velkommen på besøg, så I forældre og barnet kan se mit hjem, og hvem jeg er.

  Hvor længe en indkøring tager, og hvordan den er, vil være meget forskellig.  Vi tager det i barnets tempo og i tæt samarbejde.

  Det er helt naturligt, at det tager tid for barnet at blive tryg i nye omgivelser uden mor og far. Det er helt normalt, at børn kan reagere med gråd, når det starter i dagpleje, indtil det har fået erfaring med, at I afleverer og kommer tilbage. Vi snakker om, hvornår det næste skridt skal tages.

  Sund mad har stor betydning for børns sundhed og trivsel.  Derfor serverer jeg sund, varieret og økologisk kost for børnene og jeg følger dagplejens kostpolitik.

  Kat

  Certificeret Mindfull

  Certificeret DGI

  Førstehjælp hver 2. år

  Leg med sprog

  Marte Meo

  Forældresamarbejde

  Samspil og relationer

  Tværfaglig efteruddanne for hele børne unge området

  Barnet i centrum

  Dagplejens grundkursus

  Efteruddanne af grundkursus

  Læreplaner

  Kerneopgaven

  Kompetencehjul