Gå til hovedindhold
Vest troldene
Vest
Vest_Vesttroldene

Majken Elisabeth Jacobsen

Indhold

  Jeg hedder Majken Jacobsen og er født i 1988.

  Jeg er gift med Lars og sammen har vi en lille datter, som indgår i børneflokken på lige fod med de andre dagplejebørn.

  Lars og jeg er begge dagplejere, hvilket giver os plads til 8 børn. Dette giver os en masse muligheder for at møde dit barn, hvor det er, uanset om det har været en hård nat eller dagsformen er i top. Vi deler os op og tager på tur med de store, mens der laves rolige aktiviteter med dem, som er hjemme imens.

  Vi ønsker at skabe en hverdag, hvor der er mulighed for at møde det enkelte barn i øjenhøjde og give dem en tryg og sjov hverdag med masser af omsorg og nærvær.

  Vi har en anerkendende tilgang til børnene, og vi går op i at få nogle gode rutiner, da dette skaber forudsigelighed og tryghed i hverdagen.

  Vi gør en indsats for, at barnet bliver selvhjulpent; det giver barnet små daglige succeser og styrker barnets selvfølelse.

  Vi er meget kreative med vores datter, og vi nyder det nærvær og de sjove øjeblikke det giver, når vi maler på sten, leger sanselege med blandt andet hjemmelavet modellervoks, eller bager boller sammen. Dette tager vi med os i hverdagen i dagplejen, hvor vi så vidt muligt planlægger alderssvarende aktiviteter, som  styrker børnene motorisk og skaber sjov og glæde i hverdagen. Vi synger og danser en del i vores hverdag, hvilket skaber en god stemning og giver mulighed for bevægelse.

  Vi har en stor have med plads til at boltre sig, og samtidig bor vi i nærheden af skoven og Susåen, hvor vi  fodrer ænder og følger årstiden. Vi er ude hver dag og nyder vejret og de muligheder naturen giver os for at tumle, sanse og opdage dyr og planter.

  Indimellem har vi mulighed for at cykle på lidt længere ture og besøge shelterpladser eller nye legepladser.

  Hver anden uge er vi på H.C Andersens Vej 24 i PLUS tilbud (pædagogik, læring, udvikling og samspil) en enkelt dag. I afleverer og henter jeres barn på adressen. Her er vi sammen med 2 andre kollegaer og deres børn. Her er der forskellige aktiviteter planlagt fra gang til gang, og børnene hygger sig sammen og nyder godt af hinanden på tværs af gruppen.

  Vi taler om opstart ved kontaktmødet, så vi får aftalt den bedst mulige opstart for jeres barn.

  Kosten er primært økologisk. Der bliver tilbudt fisk hver dag, og en gang om ugen serverer vi et varmt måltid, som børnene hjælper med at tilberede, så vidt det er muligt.

  Vi har ingen husdyr.

  Sprogklog med ble på 2023